Back

Bucharest Robots – prima firmă de roboți umanoizi și roboți de servicii din România, în parteneriat cu Asociația Măgurele Science Park, organizează vineri, 28 februarie 2020 un curs dedicat persoanelor din managementului companiilor din România: Despre roboți și automatizare – între mit și realitate.

Asociația Măgurele Science Park are ca obiective susținerea dezvoltării economice bazată pe specializarea inteligentă și promovarea inovării și investițiilor în afaceri orientate spre tehnologie.

Conform celor mai recente estimări ale ONU, roboții vor prelua joburile a peste 800 de milioane de oameni până în 2030. Acest lucru înseamnă că roboții vor prelua sarcinile repetitive realizate de oameni, dându-le acestora din urmă posibilitatea să se implice în activități care aduc plus-valoare.

“Acest curs a pornit de la observațiile noastre în raport cu potențialii clienți din România, căci ne-am dat seama că aceștia privesc acest domeniu ca fiind unul complicat, care necesită costuri foarte mari și pentru care nu au business-case-uri. Prin această inițiativă ne dorim să oferim cât mai multe informații în acest domeniu și să contribuim la accelerarea adoptării robotizării și automatizării în România.” – Ana-Maria Stancu, CEO Bucharest Robots

Investim acum. Inovăm astăzi. Construim viitorul – aceasta este direcția urmată de Asociația Măgurele Science Park. Sprijinirea acestui curs este încă un pas pe care îl facem în această direcție, cu speranța că reușim să punem bazele unor parteneriate mai aproape de transformarea digitală, de tehnologiile de automatizare și de ecosistemul de inovare.” – Echipa Asociației Măgurele Science Park

Cursul se va desfășura la RoboHub – un loc dedicat roboticii, iar participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu roboți umanoizi, roboți de servicii, să înțeleagă modul de funcționare al acestora, dar și soluții de automatizare software. Participanții vor afla: care este diferența între roboții industriali și roboții de servicii, ce poate face un robot de servicii, ce poate face un robot software, cât costă roboții si implementarea acestora, când este profitabil să implementezi roboți și multe alte informații extrem de practice.

Cursul va fi suținut de Ana-Maria Stancu, CEO Bucharest Robots și singurul membru din Europa de est în rețeaua europeană de robotică civilă euRobotics.

Pentru informatii suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: [email protected] sau telefonic la numarul

0721 678 764 sau accesați: www.vinrobotii.ro.  

AGERPRES: 18 FEBRUARIE 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =