Back

Sondaj | Disponibilitatea și potențialul organizațiilor inovatoare din regiunea BI de a-și stabili prezența în Măgurele Science Park

Parcul Științific Măgurele (MSP) „Măgurele Science Park”

Comisia Europeană a aprobat oficial Programul Regional București-Ilfov 2021-2027, proiectul investiţional “Măgurele Science Park” fiind inclus în lista de proiecte strategice în cadrul Priorității 1: O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, Obiectivul specific: RSO1.1. Dezvoltarea și sporirea capacităților de cercetare și inovare și adoptarea tehnologiilor avansate, Acțiunea 1.5. Dezvoltarea și operaționalizarea Parcului Științific și Tehnologic „Măgurele Science Park”, cu o alocare financiară de 65 milioane Euro.

În acestă perioadă, iniţiatorul investiţiei derulează un sondaj, prin care doreşte să valideze disponibilitatea și potențialul organizațiilor inovatoare din regiunea Bucureşti – Ilfov, şi nu numai, de a-și stabili prezența la Măgurele în cadrul acestui parc științific.

În calitatea dvs., de partener în comunitatea MSP, vă rugăm să alocați câteva minute pentru a completa acest chestionar.

Data limită pâna la care aşteptam feedback-ul de la dvs. este 17.02.2023.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 12 =