B2Com | Cum Inteligența Artificială influențează dezvoltarea afacerii

  • 11-17-2020
day
:
hr
:
min
:
sec

Continuăm inițiativele de tip DIALOG CU COMUNITATEA MSP,  prin care dezvoltăm comunitatea (universități, organizații de cercetare, mediul de afaceri și autorități) și creeăm punți de legătură între actorii acestei comunități.

Astăzi dezbaterea on-line cu și despre Termene.ro.

”În  anul 2030, aceste tehnologii vor fi în punctul în care vom avea o inteligență artificială generală, iar informația va fi prelucrată așa cum o face creierul uman”

Adrian Dragomir este invitatul nostru, consultant în business și co-fondator Termene.ro cu care am discutat despre cum Inteligența Artificială influențează mediul de afaceri, pornind chiar de la un produs pe care îl au în dezvoltare din luna aprilie al acestui an, numit generic Termene_AI_360.

Folosind o intițiva de tip machine learning, soluția oferită este o interfață prin care mai mulți conectori pot extrage indicatori în timp reali, având ca avantaj pentru utilizatori identificarea rapidă de informații despre istoricul unei companii.

Cercetare este un factor important pe care îl are în vedere acest proiect, astfel că Termene.ro colaborează cu mediul de cercetare avându-i alături pe cei de la Universitatea din București, prin Facultatea de Matematică și Informatică, sub coordonarea profesorului Bogdan Ichim. https://www.youtube.com/embed/mo9HtcGEHTY

Organizator:

Asociația “Măgurele Science Park”