Punți de colaborare

Construim oportunități
Inovăm împreună

Asociația este motorul dezvoltării comunității din jurul celui mai mare parc științific și tehnologic din regiune. Încurajăm dialogul între mediul de cercetare și mediul academic, antreprenori, întreprinderi și autoritățile publice.

0

Instituții de CD

0

Colaboratori Business

0

Actori Educație

Misiunea
MSP

Să dezvolte antreprenoriatul inovator la nivel regional și național, prin crearea de legături între industrie și cercetare și prin asigurarea cadrului necesar dialogului permanent între cele două.
Înființată în 2016

Despre Asociație

Asociația MSP sprijină Consiliul Județean Ilfov în derularea activităților specifice necesare realizării proiectului investițional Parc Științific și Tehnologic “Măgurele Science Park”, având ca prim obiectiv dezvoltarea comunității (reprezentanți ai universităților, institutelor naționale de cercetare – dezvoltare, mediului privat, antreprenorilor, studenților, elevilor, autorităților etc.) în jurul proiectului și crearea de legături de colaborare între actorii acestei comunități.

Printre membrii fondatori ai asociației se numără Consiliul Județean Ilfov, Institutul Național de Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei și Primăria Măgurele. Consolidat și mai mult prin includerea Universității București și a Universității „Politehnica” din București.

Cercetare

Universități, Institute Naționale de Cercetare și Dezvoltare, Întreprinderi cu capacități de cercetare.

Business

IMM-uri, antreprenori, companii mari, corporații multinaționale.

Educație STEAM

Inspectoratul Școlar Județean, școli, licee și alte entități.

Pentru-progres

Echipa
noastră

Catalizator ai comunității

Consultanți
Externi

Cariere
Vino în echipa noastră!

Dacă îți dorești să fii alături de noi pentru dezvoltarea unei comunități puternice, să lucrezi cu și pentru membrii acesteia prin inițiative de tip atragere în comunitate, networking și engagement, promovare, mentorat, atunci te așteptăm alături de noi!

Ne așteptăm să fii focalizat/ă pe stabilirea de obiective, obținerea de rezultate cu impact, să propui soluții rapide și inovatoare la nevoi și schimbare, să analizezi și să prelucrezi informație.
Dacă te crezi potrivit/ă, așteptăm CV-ul tău la adresa: [email protected]