Oferim elevilor
acces la

Free educational center

Special creat
pentru elevi

Permitem elevilor din clasele I-XII din județul Ilfov să acceseze tehnologie de ulimă generație și să construiască viitorul!

Laboratorul  SmartHub funcționează ca un centru educațional gratuit în care copiii și adolescenții sunt primiți pentru a învăța și a experimenta tehnologii de ultimă generație.

Conceptele de modelare și imprimare 3D, sunt asimilate prin joc, pe baza unor proiecte mici care stimulează imaginația și creativitatea.

Grupele nu depășesc 8 elevi și trebuie să fie asistate de un profesor sau de un părinte. În timpul vizitei la laborator, studenții vor fi îndrumați de un membru al echipei MSP pentru folosirea echipamentului.

Insights

Laboratorul digital inteligent este disponibil elevilor și profesorilor din școlile și liceele din județul Ilfov, gratuit, cu programare prealabilă.

Capacitate: pentru 8 studenți.

SmartLab Măgurele

Modelul educațional al României rămâne preponderent teoretic, nereușind să echipeze în mod adecvat absolvenții pentru angajare în lumea reală, cu atât mai puțin perspectivele viitoare de angajare. SmartLab Măgurele este o oportunitate valoroasă pentru elevii din județul Ilfov de a dobândi abilități digitale și de a accesa echipamente de ultimă generație. Aceste competențe noi dobândite îi vor pregăti mai bine pentru piața muncii în evoluție, unde competența digitală este din ce în ce mai vitală.

În special, SmartLab Măgurele este o inițiativă de perspectivă condusă de Asociația Parcul Științific Măgurele.

Bots, robots și cobots - Cum trăim cu tehnologia

Resurse Video

Introducere in lumea 3d - Tinkercad

Învață Modelare 3D

Concurs - Modelare 3D

Este foarte important să adaptăm educația la provocările cu care se confruntă societatea. Implicit, printre ele, locurile de muncă joacă un rol foarte important.

Competițiile de modelare și imprimare 3D organizate de MSP își propun să aducă elevii mai aproape de procesele de modelare și imprimare 3D, care au câștigat popularitate și au o aplicabilitate foarte mare în diverse domenii (cum ar fi medicină, construcții sau industria cinematografică).

Astfel, elevii primesc o provocare, iar pe baza ei, îndrumați de echipa MSP, creează proiecte interactive care îmbină procesele 3D cu activitatea lor școlară, pentru a o face mai interesantă și mai ușor de înțeles.

Easy-Contact

Contactați-ne
pentru detalii

Tel: + 021 212 56 95 int 110

Email: [email protected]

Măgurele | Ilfov – 407 Str Atomiștilor | et 2

SmartLab Măgurele este un proiect dezvoltat de Asociația Parcul Științific Măgurele.