Oferim elevilor
acces la

Free educational center

Special creat
pentru elevi

Ce este SmartLab?

SmartLab este un centru educațional gratuit în care elevii experimentează lucrul cu tehnologii de ultimă generație, pentru a îi pregăti pentru viitoarele profesii și meserii.

Conceptele de modelare și imprimare 3D sunt asimilate prin joc, pe baza unor proiecte mici care stimulează imaginația, creativitatea, memoria de lucru și gândirea critică.

Grupele sunt formate din câte 8 elevi și trebuie să fie asistate de un profesor sau de un părinte. În timpul vizitei la laborator, elevii vor fi îndrumați de un membru al echipei MSP în utilizarea echipamentului.

Cui i se adresează SmartLab?

SmartLab se adresează elevilor din clasele I-XII din regiunea București-Ilfov.”

Insights

Laboratorul digital inteligent este disponibil elevilor și profesorilor din școlile și liceele din județul Ilfov, gratuit, cu programare prealabilă.

Capacitate: pentru 8 studenți.

SmartLab Măgurele

Modelul educațional al României rămâne preponderent teoretic, nereușind să echipeze în mod adecvat absolvenții pentru angajare în lumea reală, cu atât mai puțin perspectivele viitoare de angajare.

SmartLab Măgurele este o oportunitate valoroasă pentru elevii din Județul Ilfov de a dobândi abilități digitale și de a accesa echipamente de ultimă generație. Aceste competențe noi dobândite îi vor pregăti mai bine pentru piața muncii în evoluție, unde competența digitală este din ce în ce mai vitală.

În special, SmartLab Măgurele este o inițiativă de perspectivă condusă de Asociația Măgurele Science Park.

Concurs de modelare și printare – 3D in my School

Este foarte important să adaptăm educația la provocările cu care se confruntă societatea. Implicit, printre ele, locurile de muncă joacă un rol foarte important.

Competițiile de modelare și printare 3D organizate de MSP își propun să aducă elevii mai aproape de procesele de modelare și imprimare 3D, domenii care au câștigat popularitate și care au o aplicabilitate foarte mare în diverse industrii precum medicină, inginerie, construcții sau cinematografie.

Astfel, elevii primesc o provocare, iar pe baza ei, îndrumați de echipa MSP, creează proiecte interactive care îmbină robotica cu activitatea lor școlară pentru a o face mai interesantă și mai ușor de înteles.

Easy-Contact

Contactați-ne
pentru detalii

Tel: + 40 774 070 325

Email: [email protected]

Măgurele | Ilfov – 407 Str Atomiștilor | et 2

SmartLab Măgurele este un proiect dezvoltat de Consiliul Județean Ilfov și Asociația Măgurele Science Park