Boți, roboți și coboți – Cum conviețuim cu tehnologia; Despre Realitate Virtuală împreună cu Vlad Măcelaru, ClarK Vision

  • 12-09-2020
day
:
hr
:
min
:
sec

Continuăm seria webinariilor „Boți, roboți și coboți – Cum conviețuim cu tehnologia” cu Vlad Măcelaru, ClarK Vision.

În perioada 25 noiembrie – 23 decembrie 2020, Asociația Magurele Science Park (AMSP) a organizat pentru elevii și profesorii din Județul Ilfov seria de webinarii „Boți, roboți și coboți – Cum conviețuim cu tehnologia”.

Evenimentele sunt dedicate schimbărilor pe care tehnologia le aduce atât în viața de zi cu zi, dar, mai ales, în viața profesională. Astfel, vor fi organizate 5 webinarii susținute de către partenerii AMSP: INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, RoboHub – Ana Maria Stancu, Agricloud – Marcel Ionescu și ClarK – Vlad Macelaru, care abordează teme referitoare la meseriile viitorului. Pornind de la o prezentare generală a ceea ce se întrevede în prezent că va însemna munca alături de mașini inteligente, participanții sunt conduși prin domenii ale tehnologiei de vârf ce vor fi aducătoare de schimbări profunde: robotică, VR, modelare 3D, Internet of Things.