B2Com | Digitalizarea aplicată în reciclare și promovarea unei economii circulare

  • 04-04-2021
day
:
hr
:
min
:
sec

Un nou eveniment din seria ”Dialog cu Comunitatea MSP prin care dezvoltăm comunitatea și creeăm punți de legătură între actorii acestei comunități din care fac parte: universități, organizații de cercetare, mediul de afaceri și autorități. Vă prezentăm profilul antreprenorului Bogdan Andronache, CEO & co-fondator EcoTree.

Pe platforma EcoTree clienții se pot bucura de multe beneficii: de la identificarea soluțiilor potrivite la automatizarea documentelor, își pot suplimenta veniturile având o vedere mai clară asupra valorii deșeurilor și a  cantității pe care ei le produc, pot avea eficiență și control pe date ceea ce în funcție de cât de responsabili sunt acest lucru devin mai critic și trebuie sa îi acorzi mai multă atenție și să raportezi inteligent, atât în raport cu autoritățile, dar și pentru tine operațional intern ca organizație. Platforma se adresează în acest moment sectorului Business2Business, organizații juridice.

”EcoTree este un proiect care vine să aducă mai mult impact în economie și în viață rezolvând o problemă de care ne lovim cu toții cel al reciclării și al sustenabilității. ”Credem că viziunea noastră va accelera fundamental acest sector”, spune dl Bogdan Andronache.

Vă invităm să aflați mai multe despre prima platformă digitală pentru gestionarea operațiunilor de reciclare a deșeurilor, în dialogul Digitalizarea aplicată în reciclare și promovarea unei economii circulare. https://www.youtube.com/embed/8IaUoOAnrWc

Organizator:

Roxana Lupașcu

Asociația “Măgurele Science Park”