EDU | Workshop de programare cu Diana Lefter

  • 06-09-2021
day
:
hr
:
min
:
sec

Webinariile organizate de Asociația Măgurele Science Park și dedicate tehnologiilor ce vor defini meseriile viitorului continuă și în 2021!

În continuarea seriei de webinarii MSP, împreună cu prietenii de la agileroo am oferit un workshop gratuit de programare pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.

Ce-am făcut? Am exersat și am creat împreună cu copii un joc în Python.

Cerințele minimale solicitate au fost: Nu se cere experiență anterioară în programare, dar este necesar să știi să scrii la tastatură într-un ritm mediu și să poți crea/adaugă un fișier într-un dosar. Conexiune stabilă la internet, căști, microfon, LAPTOP (nu tabletă sau telefon), deoarece va trebui să scrieți cod odată cu instructorul. Cont REPL – îl vom crea împreună la începutul workshopului.

Despre Diana Lefter este profesor de matematică, programator și antreprenor. După 20 de ani petrecuți în Canada și Europa, ca programator și manager, Diana a revenit în România și a fondat școala de programare și antreprenoriat pentru copii și adolescenți agileroo. agileroo este singura școală de programare din România unde se pune accent pe metodologia de predare – mentorii au experiență în industria de IT, dar și experiență pedagogică.

Vedeți cum a fost experiența în acest material

Organizator:

Asociația “Măgurele Science Park”