Launch & MSP Meetup

  • 11-24-2023
  • INFLPR Măgurele
day
:
hr
:
min
:
sec

Suntem siguri că ai auzit de acele idei care schimbă lumea.
Dar cum poți să faci ca tot ce se întâmplă la nivel de idee, experiment sau cercetare să devină realitate?

MSP, alături de partenerii de la Launch, te invită la Launch & MSP Meetup, locul în care se întâlnesc cercetători, fondatori și oameni pasionați de inovare, toți dornici să transforme ideile din laborator în afaceri de succes.

Evenimentul va fi găzduit în INFLPR Măgurele și este dedicat atât cercetătorilor care doresc să transforme produsele și descoperirile lor în afaceri profitabile, cât și fondatorilor și investitorilor, care sunt în căutare de idei practice, inovative și, bineînțeles, profitabile.

Practic, cei care participă pot găsi fie investiție, fie un partener de business sau un colaborator, fie claritate în perfecționarea produsului.

Nu rata șansa de a face parte din acest eveniment unic care poate fi chiar pasul următor către transformarea visului tău în realitate! 

Înscrierea este liberă și se poate face aici – Launch & MSP Meetup – Launch. Detalii despre eveniment se găsesc aaici – Launch & MSP Meetup | Facebook.

***

Eveniment găzduit de INFLPR Măgurele, la inițiativa MSP și Launch. MSP este sprijinita de CJ Ilfov, Primăria Măgurele, IFIN-HH, UPB și UB.

Launch o inițiativă a How To Web, Google for Startups și InnovX-BCR. 

Organizator:

Paula Bădinu

Asociația “Măgurele Science Park”

  • Interval oră: 15:30 - (UTC+2)