MSP Live | Webinar | Oportunități de finanțare: propuneri de succes în cadrul EIC

  • 05-27-2021
day
:
hr
:
min
:
sec

Lucrurile bune continuă! Pe 27 mai  a.c., ora 11:00 am organizat un nou webinar tematic dedicat comunității MSP!

În continuarea webinarului de informare (din 27 aprilie a.c.) despre surse de finanțare pentru cercetare și inovare prin HE – schema de finanțare EIC (vezi evenimentul), evenimentul din 27 mai a avut-o ca invitată ăe dna Roxana Lupașcu, Expert proiecte inovare pentru Comisia Europeană.   

Wbinarul s-a axat pe lucruri practice și aplicate, abordând puncte importante precum:

                          – De ce să aplic? Pot să aplic? Cum să aplic?  Ce tipuri de finanțare pot să primesc?

                          – Cum pregătesc o propunere de succes?

                          – Condiții generale de aplicabilitate, de eligibilitate, securitate.

                         – Criterii de evaluare. Interviul face-to-face cu membrii juriului.

                         – Tips&tricks, altele

DESPRE INVITATĂ

 ROXANA LUPAȘCU Expert proiecte inovare, Comisia Europeană.

BIO |  Roxana Lupașcu este Senior profesionist în finanțe, strategie si investiții (MBA, MSc, MFin), Consultant inovație.

Are peste 15 ani de experienţa în sectorul serviciilor financiare, având profunzimea de înţelegere a pieţei financiare şi abilitatea de a identifica oportunităţi, de a crea strategii competitive şi inovatoare şi a conduce cu succes noi proiecte.  Deține competențe solide de know-how și abilități tehnice în proiectarea și executarea strategiilor operaționale și a modelelor de afaceri inovatoare, construirea de echipe, adoptarea de noi procese, gestionarea inovațiilor construite pe descoperiri tehnologice („deeptech”) și care au potențialul de a crea noi piețe, de a le perturba pe cele existente și de a contribui la inovarea societății.

Are rezultate excepţionale în ceea ce priveşte dezvoltarea afacerilor, eficienţă operaţională şi profitabilitate, dar și în dezvoltarea de alianţe strategice în cadrul schemelor de afaceri inovatoare.

Roxana acordă consultanță pentru obținerea granturilor și scrie propuneri de proiecte , concentrată /focusată in principal pe identificarea și găsirea surselor de finanțare pentru startup-uri și IMM-uri inovatoare. Este expert extern al Comitetului de investiții al programului InvestEU și evaluator al EIC.

Este dublă licențiată în științe juridice și economie la Universitatea “Al.I.Cuza” din Iași, a absolvit un MBA la London Business School. De asemenea, are studii postuniversitare și este specializată în Management Financiar, Managementul Investițiilor, Burse și Piețe de Capital, Negociere și Comunicare în Afaceri.

Abilități de top:

  • Strategii de scalare și creștere
  • Strategii de intrare pe piață pentru adoptarea de soluții inovatoare
  • „Strategic thinker”, capabilă să identifice oportunitățile de afaceri în cadrul evoluțiilor pieței, inovațiilor și provocărilor
  • Dezvoltarea afacerilor, eficienţă operaţională şi profitabilitate

Vezi înregistrarea evenimentului

Organizator:

Asociația “Măgurele Science Park”