MSP- SAS ASE | Webinar | Lessons learned from a serial entrepreneur

  • 21/10/2021
day
:
hr
:
min
:
sec

“Am o idee de afacere, dar nu știu de unde să încep.” Aceste cuvinte reflectă unul dintre cele mai des întâlnite motive pentru care oamenii renunță la aspirațiile lor, la acea idee care “o să le aducă milioane.”

Pe 21 octombrie 2021 de la ora 19.00, Societatea Antreprenoriala Studenteasca ASE Bucuresti  în colaborare cu Asociația „Magurele Science Park” au organizat atelierul  ”Lessons learned from a serial entrepreneur” cu Mihai Draghici fondator PaybyFace, un concept ce vizează să contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului inovator la nivel regional și național, prin crearea de legături între mediul academic, mediul de cercetare si cel de business și prin asigurarea cadrului necesar dialogului permanent între acestea.

Mihai Draghici sau Mike, este un antreprenor în serie cu peste 20 de ani experiență de business și software engineering. În 2018, după aproape 25 de ani în SUA, numeroase startup-uri deschise în mai multe colțuri ale lumii (SUA, Mexic, India, Canada), Mike s-a întors acasă pentru aduce “un plus de valoare” și în țara noastră. Puțin timp mai târziu, acesta urma să lucreze la alte 2 startup-uri: MedicPad și PayByFace.

Iată ce am retinut noi si credem ca te poate ajuta daca intentionezi să urmezi calea aceasta, a antreprenoriatului, fie ca esti student sau nu:

👉Timpul nu trebuie să stea în calea ta. Dacă ai o idee ce crezi ca poate satisfice o nevoie identificată în piată, go for it;

👉Daca vrei rezultate diferite, trebuie sa faci lucrurile diferit;

👉Formează-ți echipa strategic și cu mare atenție;

👉Pentru a reuși, trebuie să faci sacrifici pe mai multe planuri, inclusiv personale.

Nu ezita să treci la acțiune și ascultă ce sfaturi are Mike Draghici, founder & CEO la PayByFace

Organizator:

Asociația “Măgurele Science Park”