S2B | Dezbatere cu antreprenorul Emil Slușanschi, profesor universitar

  • 08-17-2020
day
:
hr
:
min
:
sec

DEZBATERILE SCIENCE | BUSINESS | EDUCATION, un proiect al Asociației Măgurele Science Park prin care ne propunem să promovăm cercetătorii, oamenii de business și specialiștii din educație care pot contribui la evoluția societătii și a ecosistemului de inovare.

Invitat special este antreprenorul Emil Slușanschi, profesor universitar, un specialist implicat în multe proiecte de educație antreprenorială. Emil Slușanschi este profesor la Departamentul de Calculatoare la Universitatea Politehnica Bucuresti. Pe lângă o activitate didactică remarcabilă, Emil este cercetător științific de prestigiu în domeniul sistemelor de calcul de înaltă performanță.

Am discutat cu Emil despre cum construim punți de legătură între mediul de cercetare, universități și mediul antreprenorial, dar și despre barierele identificate în colaborarea dintre mediul universitar și reprezentanții mediului de afaceri.

Ce sfaturi avem pentru alți antreprenori și manageri? Cum poți să faci proiecte alături de universități? Ce proiecte de succes sunt astăzi în România https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMagureleSciencePark%2Fvideos%2F1574447762725319%2F&show_text=false&width=560

Organizator:

Roxana Lupașcu

Asociația “Măgurele Science Park”