S2B | Dezbatere cu Mihai Ganciu, cercetător în cadrul INFLPR

day
:
hr
:
min
:
sec

DEZBATERILE SCIENCE | BUSINESS | EDUCATION, prin care ne propunem să promovăm cercetătorii, oamenii de business și specialiștii din educație care pot contribui la evoluția societății și a ecosistemului de inovare. Vom căuta experți români, modele de care avem nevoie mai ales în actualul context incert.

Continuămfic alături de un invitat special: domnul Mihai Ganciu, cercetător în cadrul Institutul Național pentru Fizică Laserilor, Plasmei și Radiație (INFLPR). Aici el este responsabilul grupului de cercetare PTP și a fost coordonatorul Centrului de competențe ROSA (leopard), aplicații ale laserilor de mare putere pentru simularea mediului agresiv din spațiul cosmic.

Asociația Măgurele Science Park coagulează în jurul membrilor săi instituții de cercetare și de educație academică din regiunea București – Ilfov cu scopul creării unui context propice pentru crearea unui parc științific la Măgurele.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMagureleSciencePark%2Fvideos%2F639030093317891%2F&show_text=false&width=560

Organizator:

Roxana Lupașcu

Asociația “Măgurele Science Park”