Back

Asociația Măgurele Science Park a semnat un protocol de colaborare cu Robomatic Process Control în contextul pregătirii dezvoltării proiectului investițional Parcul Științific și Tehnologic ”Măgurele Science Park”(MSP).

Cine este Robomatic Process Control?

Robomatic este o societate cu capital 100% românesc și o experiență de peste 25 de ani în proiecte de automatizări industriale, inclusiv pentru medii cu pericol de explozie, vânzări de echipamente de automatizare și soluții de eficiență energetică. De-a lungul timpului am derulat cu succes proiecte în: industria chimică și petrochimică, industria energetică, industria cauciucului, industria alimentară, industria de automobile și în domeniul construcțiilor. Avem o echipă de specialiști în domeniul automatizărilor, ingineri cu peste 20 de ani de experiență. Suntem distribuitori unici în România pentru firme de renume internațional din domeniul componentelor industriale.

“Parteneriatul încheiat cu Asociația Măgurele Science Park este un pas înainte în susținerea mediului de cercetare și inovare din România, care se va concretiza cu deschiderea efectivă a parcului științific de la Măgurele peste câțiva ani. Activând în domeniul automatizărilor industriale, Robomatic sprijină progresul și tehnologia, iar acest parteneriat ne aduce mai aproape de sectorul de cercetare și deschide ușa către noi oportunități de colaborare.” – Robomatic Process Control

“Unul dintre obiectivele specifice ale Asociației “Măgurele Science Park”  este acela de conectare a “ofertei serviciilor de cercetare” (majoritar din institutele naționale de cercetare – dezvoltare și universități) cu “nevoia de dezvoltare (tehnologică)” a mediului privat, în scopul valorificării expertizei și a infrastructurilor existente pentru obținerea de produse, procese, tehnologii și servicii inovative pentru comunitate și speram ca acest parteneriat încheiat cu Robomatic Process Controlsă fie benefic nevoii de cercetare.” – Asociația “Măgurele Science Park” 

Asociația ,,Măgurele Science Park” coagulează în jurul membrilor săi cea mai mare parte a instituțiilor de cercetare și de educație academică din regiunea București – Ilfov, cu scopul creării unui context propice pentru crearea unui parc științific la Măgurele.

În cazul in care activitatea noastra prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteti contacta pe adresa de mail [email protected].

AGERPRES: 20 OCTOMBRIE 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 7 =