Back

Asociația ,,Măgurele Science Park” a semnat un protocol de colaborare cu Termene.ro în vederea dezvoltării mediului de business din România, prin proiecte comune, bazate pe informații actualizate în timp real despre datele financiare și ju-ridice ale companiilor.

Pentru Termene.ro, parteneriatul cu Asociația ,,Măgurele Science Park”(MSP), este încă un pas spre un „one-stop shop” pentru companiile in România.

“Misiunea noastră este să dezvoltăm mediul de business românesc prin intermediul datelor și al informațiilor de calitate. În colaborarea cu Asociația ,,Măgurele Science Park”(MSP), ne dorim să dezvoltăm între mediul de afaceri, cel academic si cel de cercetare, o relație de colaborare bazată pe informații actualizate în timp real despre companiile din România”, au declarat oficialii de la Termene.ro.

Cine este Termene.ro?

Termene.ro, este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la aceasta platforma completă, care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România. RedBill (biroul facturilor neâncasate) este instrumentul Termene.ro care poate sprijini firmele în evaluarea acestui risc și de a acționa în consecință.

Echipa Termene.ro, crede în dezvoltarea mediului de business românesc prin intermediul a două tehnologii inovatoare: artificial intelligence (inteligența artificială) și tehnologiile de tip machine learning, astfel, datele colectate și stocate de aceste tehnologii pot aduce beneficii care să transforme companiile și societățile, dar numai dacă le putem interpreta. Aici intervine știința datelor.

Artificial intelligence (inteligența artificială) și tehnologiile de tip machine learning (învățare automatizată), pot fi folosite în procesul de analiză a partenerilor la stabilirea riscului de creditare și nu numai. Rezultatul scontat, este creșterea competitivității acestui sector cheie de furnizare de informații despre companii și de management de risc comercial, pentru societate.

Viitorul aparține inteligenței artificiale, iar dezvoltarea unui sistem de machine learning, este un pas necesar în creșterea ecosistemului de business românesc. Datele reprezintă fundamentul inovării, dar valoarea acestora provine din informațiile pe care experții în date le pot culege și asupra cărora pot acționa ulterior.

Firmele din România, au nevoie de metode moderne de analiză a datelor și a informațiilor pentru afaceri. Știința datelor dezvăluie tendințele și produce informații pe care oamenii de afaceri le pot utiliza pentru a lua decizii mai bune și pentru a crea produse și servicii mai inovatoare.

Mai mult decât atât, credem că extinderea și adaptarea rezultatului nostru în alte sectoare de activitate, va genera multiple efecte economice pozitive”, au declarat reprezentanții Termene.ro.

Despre Asociația „Măgurele Science Park” (MSP)

Asociația a fost inființată în anul 2016, este o organizație neguvernamentală, nonprofit, apolitică, cu caracter independent și care nu face discriminări pe criterii etnice și/sau confesionale.

Membrii fondatori ai asociației sunt Consiliul Județean Ilfov, Primăria Magurele si IFIN-HH Măgurele. In anul 2018, Universitatea Politehnica din București și Universitatea București au devenit membrii asociați.

Scopul asociației este stimularea economiei regionale și creșterea competitivității economice prin intermediul transferului tehnologic și inovării, respectiv realizarea unui transfer mai intens al rezultatelor cercetării în producție, tehnologie, servicii și aplicații comerciale inovative, în scopul facilitării diseminării și utilizării rezultatelor cercetării și inovării în piață și societate.

În cazul in care activitatea noastră prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteti contacta pe adresa de mail [email protected].

AGERPRES: 10 noiembrie 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 7 =