Back

Asociația „Măgurele Science Park” lansează Modulul 4 de modelare 3D pentru elevi

Pe parcursul anului 2020, Asociația „Măgurele Science Park” a oferit elevilor din Judetul Ilfov, prin intermediul SmartLab Măgurele, o serie de sesiuni online de inițiere în modelarea 3D. Pornind de la noțiuni de bază ale modelării 3D, participanții au învățat să creeze obiecte virtuale simple, mergând mai apoi către structuri complexe cu tematică urbană.

Spre finalul anului, am desfășurat un concurs de modelare 3D cu tematică de Crăciun, la care au participat elevi de gimnaziu din județul Ilfov. Peste 30 de lucrări au fost supuse votului public, iar primii 3 clasați au fost declarați câștigători. Aceștia, au modelat decorațiuni de Crăciun ce au fost imprimate 3D în cadrul SmartLab Măgurele și le-au fost trimise pentru a-și decora brazii în perioada sărbătorilor.

Pentru anul 2021, propunem prietenilor noștri, noi module de modelare 3D. Vom începe cu o tematică foarte atractivă pentru cei mici: Vestul Sălbatic! În cadrul celor 3 sesiuni, aceștia vor „desena” scene tipice perioadei respective, învățând în același timp noi concepte și tehnici de modelare. Pe parcursul anului, vor putea participa la concursuri atractive, la module avansate de modelare 3D și, cât de curând, vom redeschide SmartLab Măgurele pentru toți doritorii.

SmartLab Măgurele, primul laborator digital inteligent deschis pentru elevi în Județul Ilfov, este o inițiativă a Asociației „Măgurele Science Park”. Laboratorul este dotat cu imprimante și scanere 3D, ochelari VR, roboți educaționali, precum și calculatoare performante. Laboratorul este disponibil gratuit tuturor elevilor din Județul Ilfov, pe bază de programare la [email protected].

În cazul în care activitatea noastră prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: [email protected]

AGERPRES: 19 februarie 2021

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 9 =