Back

Asociația ,,Măgurele Science Park” (MSP) continuă dezvoltarea comunitații din mediul de afaceri

Asociația ,,Măgurele Science Park” a semnat un protocol de colaborare cu Global Data Security în contextul pregătirii dezvoltării proiectului investițional Parcul Științific și Tehnologic ”Măgurele Science Park”(MSP).

Cine este Global Data Security?

Global Data Security este reprezentantul G DATA CyberDefense în România desfășurând în teritoriu activitățile specifice distribuției de software antivirus.

G DATA a dezvoltat primul software antivirus din lume în 1987 și este prezentă pe piața din România din anul 2009.

500 de angajați asigură securitatea cibernetică a companiilor mari și mici, a infrastructurilor critice și a milioanelor de utilizatori din întreaga lume, prin expertiză și inovații.

Furnizorul german de securitate îi ajută pe utilizatori să navigheze în lumea digitală în condiții de independență și încredere, cu ajutorul celor mai avansate programe antivirus, a protecției de endpoint-uri și a tehnologiilor de inteligență artificială, precum tehnologia DeepRay®, dar și prin susținerea de traininguri de conștientizare a importanței securității cibernetice.

În 2014 compania germană a fost premiată de cercetătorii de la IPACSO* drept cel mai inovator furnizor de securitate IT din Europa, la categoria “Innovative Cyber Security Company”.

În același timp G DATA instruiește persoane care să ofere în viitor securitate digitală prin cunoștințele, ideile și munca lor.

La pachet cu expertiza digitală de 35 de ani, toate acestea garantează punerea bazelor unui viitor digital independent și de succes în Uniunea Europeana și în întreaga lume.

„Suntem mândri și onorați de încheierea acestui parteneriat și vom depune toate eforturile pentru a contribui la succesul proiectelor pe termen mediu și lung din domeniul cyber security. Ne dorim să ne implicăm în protejarea viitorului Parc Științific și Tehnologic de la Măgurele, care va deveni cel mai modern parc din domeniul Cercetare-Dezvoltare-Inovare din România.” – Global Data Security

* https://ipacso.eu/introducing-ipacso-innovation-awards/european-cyber-security-privacy-innovation-awards-2014.html

 “Unul dintre obiectivele specifice ale Asociației “Măgurele Science Park”  este acela de conectare a “ofertei serviciilor de cercetare” cu “nevoia de dezvoltare (tehnologică)” a mediului privat, în scopul valorificării expertizei și a infrastructurilor existente pentru obținerea de produse, procese, tehnologii și servicii inovative pentru comunitate și speram ca acest parteneriat încheiat cu Global Data Security să fie benefic nevoii de cercetare.” – Asociația “Măgurele Science Park” 

Asociația ,,Măgurele Science Park” coagulează în jurul membrilor săi cea mai mare parte a instituțiilor de cercetare și de educație academică din regiunea București – Ilfov, cu scopul creării unui context propice pentru crearea unui parc științific la Măgurele.

În cazul in care activitatea noastra prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: [email protected].

AGERPRES: 07 decembrie 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 20 =