Back

Asociația “Măgurele Science Park” (MSP) continuă dezvoltarea comunității din mediul de afaceri

Asociația Măgurele Science Park a semnat un protocol de colaborare cu Integrisoft  în contextul pregătirii dezvoltării proiectului investițional Parcul Științific și Tehnologic ”Măgurele Science Park”(MSP).

Despre Asociația Măgurele Science Park

Este o organizație neguvernamentală, nonprofit, apolitică, cu caracter independent și care nu face discriminări pe criterii etnice și/sau confesionale.

Are ca scop stimularea economiei regionale și creșterea competitivității economice prin intermediul transferului tehnologic și inovării, respectiv realizarea unui transfer mai intens al rezultatelor cercetării în producție, tehnologie, servicii și aplicații comerciale inovative, în scopul facilitării diseminării și utilizării rezultatelor cercetării și inovării în piață și societate.

Urmărește inițierea și dezvoltarea cooperării între mediul public (societate), mediile de cercetare și inovare și comunitatea de afaceri, facilitând colaborarea între sectoarele public și privat.

Susține dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, promovarea ideilor antreprenorilor în scopul dezvoltării de parteneriate de colaborare sau identificarea surselor de finanțare necesare transpunerii lor în practică.

Promovează inovarea, valorificarea rezultatelor cercetărilor și tehnologiei; susține dezvoltarea economică bazată pe domeniile de specializare inteligentă; sprijină încheierea unor parteneriate la nivel național și european și crearea de rețele (networking) pentru valorificarea eficientă a rezultatelor cercetării; urmărește atragerea companiilor străine, a fondurilor de investiții și a investitorilor de tip ”bussines angels” pentru finanțarea activității de transfer tehnologic, precum și de modernizare și sprijin în dezvoltarea de start-up-uri și spin-off-uri; urmărește dezvoltarea de infrastructuri si metode în vederea derulării de activități, proiecte, parteneriate în domeniul educațional, cu precădere STEAM, antreprenoriat și inovare.

Cine este Integrisoft?

 INTEGRISOFT Solutions este unul dintre cei mai reprezentativi producători de aplicații software pentru administrația publică locală, cu peste 600 de implementări în 400 de instituții de mărime medie-mare, 4000 de utilizatori și singurul furnizor de servicii și soluții integrate.

Sistemul integrat Avansis dezvoltat de Integrisoft este utilizat în peste 40% din orase și peste 30% din orașele municipii reședinte de județ.

Oferim clienților noștri o experiență de 20 de ani în integrarea datelor, expertiză și cunoștințe acumulate în industria IT. Portofoliul nostru de servicii este gândit să acopere o gamă extinsă de nevoi: implementare, procesare date, mentenanță & suport, instruire, consultanță, facilitare achiziții etc.

Brandul nostru de referință este Avansis, un sistem integrat matur, creat pentru nevoile specifice ale Administrației Publice și a altor instituții, un soft dezvoltat în sistem modular și conectat la o bază comună de date. Avansis asigură informație unitară, în timp real. Creat pe tehnologie web-based, Avansis reușește să deservească peste 4.000 de utilizatori activi și peste 3 milioane de cetățeni români care folosesc serviciile instituțiilor publice.

Astfel, peste 8 miliarde de lei trec prin soluția oferită de Integrisoft Solutions.

Printre celelalte produse de referință ale companiei se regăsesc:

Avansis Online este sistem informatic unitar care permite contribuabililor accesul facil la servicii disponibile până acum doar la ghișeu: Cerere și eliberare certificat fiscal; Declarație impunere auto, imobile sau teren,Registratură online; Formulare dinamice (certificate de urbanism, adeverințe registrul agricol).

Avansis Mobile – Gama de servicii și funcționalități oferite contribuabilului prin intermediul dispozitivelor mobile disponibilă atât pe platforma Android, cât și iOS. Prin interfața Mobile, contribuabilul poate consulta cuantumul taxelor și impozitelor asociate rolului fiscal, defalcat la nivel de tip de taxă/impozit.

Avansis WebPortal – portal web dedicat pentru instituții publice sau private,o soluţie extrem de practică prin care orice primărie are posibilitatea de a-şi prezenta atât instituţia şi activităţile ei, cât şi localitatea, la cele mai înalte standarde de calitate.

Avansis BDU – cuprinde 5 componente proiectate unitar care folosesc aceeași informație în comun– AvanUrbis (Urbanism); AvanMap (harta interactiva GIS); AvanPatrimoniu (gestioneaza patrimoniu public si privat); AvanRSV (Registrul Spatiilor Verzi) si AvanRegis (Registrul Agricol)

Cares HRM – automatizare gestiune resurse umane

Cares Salarizare – aplicație pentru salarizare

“Credem ca doar inspirând oameni și organizații, putem evolua împreună.” – Integrisoft

Portofoliul nostru de servicii este gândit să acopere o gamă extinsă de nevoi: implementare, procesare date, mentenanță & suport, instruire, consultanță, facilitare achiziții etc. Ne puteți contacta pe email la [email protected] , tel: 021 250 8750 sau la sediul său din București, Str. Matei Voievod nr 55.

“Unul dintre obiectivele specifice ale Asociației “Măgurele Science Park”  este acela de conectare a “ofertei serviciilor de cercetare” cu “nevoia de dezvoltare (tehnologică)” a mediului privat, în scopul valorificării expertizei și a infrastructurilor existente pentru obținerea de produse, procese, tehnologii și servicii inovative pentru comunitate și speram ca acest parteneriat încheiat cu Integrisoft să fie benefic nevoii de cercetare.” – Asociația “Măgurele Science Park” 

Asociația ,,Măgurele Science Park” coagulează în jurul membrilor săi cea mai mare parte a instituțiilor de cercetare și de educație academică din regiunea București – Ilfov, cu scopul creării unui context propice pentru crearea unui Parc Științific la Măgurele.

În cazul în care activitatea noastră prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: [email protected].

AGERPRES: 19 IANUARIE 2021

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + two =