Back

Asociația “Măgurele Science Park” (MSP) continuă proiectele de colaborare cu mediul de afaceri și dezvoltă parteneriate cu firme inovatoare, atât multinaționale cât și companii antreprenoriale, cu scopul promovării expertizei dar și a nevoilor acestora de colaborare către comunitatea de cercetare și/sau autorități.

Noul partener este 2web International Services, o companie cu un profil de custom software și Branding, ce iși propune să ajute startup-urile și IMM-urile care doresc să își dezvolte afacerea online să realizeze concepte strategice, claritate vizuală a mărcii și soluții digitale centrate pe utilizator.

 “Misiunea noastră este compusă din mai multe dimensiuni, dar cea mai importantă este să ajungem să digitalizăm România împreună cu colaboratorii noștri și să susținem startup-urile în drumul lor către success. Facem toate acestea printr-un proces unic bine definit, care oferă rezultate și valoarea dorită pentru utilizatori și companii”, a explicat Andreea principiile care stau la baza culturii organizaționale a companiei, într-un interviu pentru revista Asociatiei Măgurele Science Park.

În acord cu misiunea companiei, Andreea Avramescu a răspuns afirmativ provocării de a susține Asociația Măgurele Science Park, în digitalizarea activităților pentru dezvoltarea comunității din jurul MSP, și a acordat consultanță și design pentru primul număr al revistei digitale marca MSP.

În viziunea ei, Regiunea Bucuresti Ilfov ar trebui sa fie un ecosistem complet prin care antreprenorii, mediul de cercetare și cel universitar să abordeze o cultură colaborativă & inovativă prin care să câștige încrederea investitorilor și să ridice regiunea BI la potențialul pe care îl deține cu adevărat.

Îi spunem Bun Venit Andreei și echipei sale și sperăm că aceasta colaborare să reprezinte înca un pas la eliminarea barierelor identificate dintre mediul de cercetare și cel de business.

Obiectivul MSP este dezvoltarea comunității în jurul conceptului investițional “Măgurele Science Park” și crearea de legături de colaborare între toți actorii comunității, în scopul valorizării rezultatelor activității de cercetare. 

AGERPRES: 31 IULIE 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × four =