Back

Asociația ,,Măgurele Science Park” partener al evenimentului GoTech World 2020: The New Reality

În perioada 11-12 Noiembrie 2020, echipa ,,Asociației Măgurele Science Park” a participat la evenimentul online organizat de Universum, GoTech World 2020: The New Reality.

„GoTech nu este doar un eveniment, este o misiune cu un scop îndrăzneț.”

Venind în sprijinirea ecosistemului de afaceri din România și Europa Centrală și de Est pentru a adopta digitalizarea în toate industriile pentru a crește eficiența și productivitatea.

Știm cu toții că transformarea digitală nu mai este o chestiune de “dacă”, ci “când”. Rolul GoTech World este de a accelera procesul și de a-l face mai accesibil atât prin know-how-ul oferit de liderii globali din domeniul tehnologiei, cât și prin furnizorii de soluții IT & digitale.

În cadrul evenimentului au participat actori profesioniști din industrii precum retail, IT, cybersecurity și marketing.

Asemenea partenerilor noștri din cadrul Universum Events, obiectivul nostru este să contribuim la crearea unui ecosistem de business construit pe digitalizare si inovație.

Viziunea si acțiunile Asociației “Măgurele Science Park” iși propun să permită convergența celor mai competitive sectoare ale cercetării romanești și ale antreprenoriatului inovator.

Ne dorim să dezvoltăm un ecosistem atractiv pentru instituțiile și companiile naționale si internaționale bazate pe cunoaștere și, în consecință, să avem contribuții importante  la dezvoltarea economică la nivel regional si național.

În deschiderea evenimentului a vorbit președintele Klaus Iohannis România lucrează intens la tranziția digitală”.

De asemenea, președintele a menționat că direcţiile globale de dezvoltare necesită accelerarea digitalizării în economie şi în administraţie, fiind necesară „o regândire de fond a modului în care reţelele şi conectivitatea, accesul la date şi informaţii, precum şi competenţele digitale de bază şi cele avansate pot susţine economiile şi societăţile”.

Klaus Iohannis a subliniat că, „după 30 de ani, în România a venit timpul ca digitalizarea IMM-urilor şi a administraţiei, o infrastructură performantă de comunicaţii şi hărţi de servicii digitale funcţionale să se dezvolte, în parteneriat cu mediul de afaceri, cu universităţile şi cu mediul asociativ.

AGERPRES: 13 NOIEMBRIE 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − sixteen =