Back

Asociația ,,Măgurele Science Park” partener al evenimentului Virtualized: The Next Wave of Innovation.

În data de 30 iunie 2020, echipa ,,Asociației Măgurele Science Park” a participat la evenimentul online organizat de Universum, Virtualized: The Next Wave of Innovation.

Virtualized, reprezintă o serie de evenimente care își propun să transpună experiența unui eveniment offline într-unul online, pornind de la cele mai frecvente subiecte din Bucharest Tech Week & GoTech World. Virtualized, a implementat și Virtual Expo Area, o zonă în care participanții au putut explora standurile 3D ale partenerilor și au putut afla mai multe despre soluțiile  prezentate direct de la reprezentanții companiilor, tocmai pentru a reda și mai mult din experiența unei expoziții.

          Structura evenimentului s-a concentrat pe două piste separate: Marketing Innovation și Business Innovation, care s-au adresat către două segmente de public diferite.

          Ambele piese au avut o sesiune susținută de către un vorbitor internațional, dar și alte două paneluri și sesiuni demo. În cadrul panelurilor, companiile partenere și managerii de marketing din România, au dezbătut provocările cu care se confruntă industria în aceste vremuri. 

          Asociația ,,Măgurele Science Park”, în calitate de partener al evenimentului, a dezbătut, alături de Samsung si E.On România, un subiect de mare interes și actualitate, respectiv, dependența de tehnologie și știință, pentru a putea obține rezultate și a desfășura activitătile necesare (de la muncă până la cumpărături) dar  și de a putea rămâne și “safe” în acest timp. Au fost, de asemenea, discuții referitor la instrumentele utilizate pe plan intern pentru adaptarea la contextual actual, pentru a asigura proceduri simplificate și siguranță.

          Totodată, au fost punctate și teme legate de inovare și parteneriate sustenabile, având în vedere obiectivele MSP, cel mai important fiind cel de creare a comunității și conectarea ecosistemului de cercetare și dezvoltare cu mediul de afaceri.

AGERPRES: 14 IULIE 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − three =