Back

Astrofest 2024

Am mai închis o buclă, cea a evenimentului Astrofest la care echipa Magurele Science Park a participat ca în fiecare an, cu drag.

Au fost două zile pline de interacțiuni cu elevii. Ne-am bucurat că am reîntâlnit parteneri din comunitatea MSP și că am stabilit noi conexiuni cu potențial educațional.

Peste 100 de copii ne-au vizitat standul, iar 50 de elevi au beneficiat de o sesiune introductivă gratuită în programul de modelare 3D -Tinkercad și au avut ocazia să își printeze astfel creațiile, cu ajutorul colegului nostru, Laurențiu.

📌Ce s-a întâmplat în prima zi de Astrofest?

Colegii noștri, Daniela, Andrei și Laurențiu i-au întâmpinat pe copii cu voie bună și un demo al activității noastre la SmartLab. Nu au lipsit nici exponatele 3D pe care cei mici au putut să le admire.

📌 Ce s-a întâmplat în a doua zi de Astrofest?

În total peste 100 de copii ne-au vizitat standul și au descoperit alături de părinții sau de profesorii însoțitori care sunt secretele din spatele proceselor de modelare și printare 3D.

Fiecare interacțiune cu cei mici, ne-a adus un zâmbet sau poate chiar mai multe pe chip, pe lângă bucuria de a le oferi prilejul de a-și însuși noi abilități și cunoștințe.

Mulțumim pentru invitație, Asociația Stiinta&Tehnica.

Așteptăm Astrofest și anul următor, cu noi surprize educaționale.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 6 =