Back

Business2Community I Platforma SMARTech

Asociația “Măgurele Science Park” și SIS SA vă invită la un eveniment de lucru/dezbatere, miercuri, 25 octombrie 2023, între orele 09:30 și 12:00, despre SMARTech – o platformă destinată mentenantei predictive, ce raspunde necesităților de monitorizare a performanțelor echipamentelor din microretele sau parcuri de energie regenerabile.

Evenimentul face parte din seria Business2Community și se concentrează pe discuții libere/ dezbateri cu privire la sistemele pentru microrețele, abordând provocări legate de proiectare, implementare și întreținere.

Participarea este deschisă pentru reprezentanții din industria energetică, dezvoltatori de parcuri de energie regenerabilă, proiectanți și instalatori.

Evenimentul va avea loc la Asociația ”Măgurele Science Park” (Bulevardul Doinea Cornea 2F, Sector 6, București) cu o capacitate maximă de 8 invitați.

09:30-10:00Înregistrare participanți: Coffee break;
10:00-10:15Deschiderea evenimentului și cuvânt de bun venit: Paula Bădinu, Consultant în management  (Măgurele Science Park);
10:15-11:00Prezentare SMARTech: dr. ing Teodora MINDRA, Manager Departament Cercetare, Dezvoltare și implementare software (SIS SA);
11:00-11:30Prezentare aplicații de mentenanță predictivă – Platforma SMARTech;
11:30-12:00Discutii și feedback pe tema evenimentului.

Pentru a confirma participarea la eveniment, vă rugăm să ne transmiteți e-mail la adresele de contact: [email protected] si [email protected].

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + eight =