Back

Conferința eLearning România – Ediția 2

Ascendia S.A., în parteneriat cu Microsoft România, organizează cel mai mare eveniment de Educație Digitală (eLearning) din România, de maxim interes pentru cadrele didactice din domeniul universitar, preuniversitar, cât și pentru companii.

Ești așteptat vineri, 7 octombrie 2022, la cea de-a doua ediție a Conferinței eLearning România, în format hibrid: cu participare fizică, în sala mare de conferințe din cadrul sediului Microsoft, Politehnică – Clădirea Campus 6.2, și cu participare online.

Vei descoperi ce înseamnă Biblioteca Școlară Virtuală EduLib, resursele educaționale digitale, valorificarea progresului educațional realizat cu ajutorul instrumentelor digitale în timpul pandemiei, prezentate de nume importante din domeniul educației.

Ești așteptat și la o sesiune de discuții cu nume cunoscute din domeniul eLearning, angajatori de top pentru care Learning&Development este de maximă importanță. Vino să afli cum angajezi un specialist în Learning&Development și care este impactul eLearning-ului asupra angajaților și angajatorului.

AGENDA:

Începând cu ora 10.00, se vor aduce în prim-plan ultimele tendințe din domeniul Educației Digitale, prezentate împreună cu partenerii de la Microsoft România, clienți Ascendia și specialiști din domeniu.

Câteva subiecte:

  • Provocări ale formării continue online
  • Cum angajezi un specialist în Learning&Development
  • Impactul eLearning-ului asupra angajaților și angajatorului
  • Pauză de prânz: orele 13.00 – 14.00

De la ora 14.00, cadre didactice din mediul universitar și preuniversitar, împreună cu specialiști din domeniul eLearningului, vor prezenta subiecte de interes pe următoarele teme:

  • Unde suntem? Utilizarea digitalului în educația post pandemie
  • Cum valorificăm progresul făcut în timpul pandemiei în Educația Digitală
  • Biblioteca Națională Edulib și resursele educaționale digitale deschise

Conferința eLearning România – Ediția 2 se încheie cu un workshop moderat de specialiștii LIVRESQ, legat de prezentul și perspectivele resurselor educaționale digitale deschise.

Până la orele 17.30 vor vorbi numeroși invitați, care au un cuvânt important de spus în domeniul educației digitale.

💡 Toți participanții care vor asista fizic la lucrările conferinței, vor primi o Diplomă de participare, după eveniment, in baza datelor de contact inregistrate. Vor primi aceeași diplomă de participare și cei care vor participa la conferință online cu condiția înscrierii prealabile și a participării la cel puțin 75% din activitățile conferinței.

Completează unul dintre formularele de mai jos pentru a participa online sau offline la Conferința de eLearning România – Ediția 2.

PARTICIPARE ONLINE

Completează formularul de mai jos pentru a urmări gratuit transmisiunea live a Conferinței eLearning România, vineri, pe data de 7 octombrie 2022, începând cu ora 10.00. Înscrierea pentru participarea online îți oferă acces la transmisiunea live din ziua conferinței, la materialele disponibile din partea speakerilor și la înregistrările prezentărilor. Acest tip de participare nu oferă acces în sala de conferință.

Formular-inscriere-online

PARTICIPARE FIZICĂ

Solicită o invitație gratuită până la data 30 septembrie și participă în sală la Conferința eLearning România – Ediția 2. Fiecare solicitare va fi analizată și aprobată pe baza relevanței față de eveniment și în limita locurilor disponibile.

Invitațiile la eveniment vor fi distribuite pe adresa de email începând cu data de 1 octombrie. După această dată, solicitarea invitațiilor la eveniment nu va mai fi posibilă.

Formular-inscriere-eveniment-fizic

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + thirteen =