Back

ECDL Romania lansează Inițiativa “AI Empowered” și optimizează educația și certificarea digitale

Introducerea asistentului AI Adam și transformarea centrelor de testare în hub-uri de excelență în AI marchează un nou capitol în certificarea competențelor digitale

Într-un pas semnificativ spre educație digitală actuală, ECDL Romania, liderul național în certificarea competențelor digitale, cotinuă introducerea tehnologiilor avansate de inteligență artificială (AI) în cadrul programelor sale.

Asistentul AI Adam se alătură echipei ECDL Romania, iar rețeaua națională de Centre ECDL devine AI Empowered, pregătindu-se să devină poli de inovație și educație pentru noile tehnologii.

Această evoluție strategică reflectă angajamentul ECDL Romania de a răspunde dinamic la cerințele în continuă schimbare ale pieței muncii și ale sectorului educațional.

Adam, asistentul AI care îți deschide calea spre certificarea ICDL – disponibil non-stop.

Inovația centrală a acestei inițiative este Adam, un asistent AI conceput pentru a oferi suport și orientare personalizate cursanților și candidaților la certificările ICDL. Accesibil 24/7, Adam este portalul permanent către certificările ICDL, adaptându-se la comportamentul tuturor celor interesați de competențe digitale, privind momentul şi modul în care doresc acces la informaţii

Adam este asistentul AI ECDL care facilitează o experiență de certificare adaptativă, oferind răspunsuri la întrebările fiecăruia, un prim pas în viziunea complexă ECDL Romania de a integra tehnologiile emergente pentru a îmbunătăți accesibilitatea și eficiența procesului de învățare și certificare.

Centrele noastre acum mai inteligente cu tehnologia AI prin campania care urmărește să le dezvolte în Centre ECDL de excelență AI.

În continuarea modulelor ICDL Insights de introducere și înțelegere a tehnologiilor noi precum Artificial Intelligence (AI), Blockchain, Cloud Computing, Big Data sau IoT, ECDL Romania realizează un pas important în evoluția sa, integrând instrumentele AI în procesul de dezvoltare a competențelor digitale.

ECDL Romania a lansat o campanie ambițioasă pentru transformarea centrelor acreditate ECDL în centre de excelență în AI. Această campanie va implica resurse extinse, traininguri specializate și suport continuu pentru centrele acreditate, cu scopul de a le transforma în hub-uri de inovație și învățare pentru tehnologiile AI.

Acest program este proiectat pentru a actualiza conform cerințelor erei digitale competențele personalului și oferta de formare și certificare din centrele de testare acreditat ECDL din România

Toate aceste demersuri vor îmbunătăți critic experiența globală de formare, evaluare și certificare ECDL/ ICDL, oferind servicii educaționale de cea mai înaltă calitate, mult mai relevante astăzi pentru un proces eficient de digitalizare, cu rezultate reale.

Țara noastră se poate îndrepta către un viitor în care tehnologia nu îi sperie pe români, ci, mai degrabă, îi ajută să trăiască în realitatea erei digitale.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =