Back

Hack4reSTART Bucharest

24Mai 2023, București, 10:00-16:00 EEST | Hibrid

Locație eveniment: Camera de Comerț și Industrie București, Ion Ghica 4, etaj 3, Sala de Bal

Asociația Măgurele Science Park, alături de Asociația Clusterelor din România – CLUSTERO, în cooperare cu Wallachia eHub și Techcelerator și susținută de Enterprise Europe Network, organizează evenimentul Hack4reSTART Bucharest în cadrul proiectului COSME ReStartSMEs. 

Hack4reSTART este un eveniment hibrid inovator care vizează punerea împreună a IMM-urilor tradiționale din domeniul manufacturier cu furnizori de tehnologie si soluții potrivite în procesul de transformare digitală și tranziția către Industria 5.0. 

Obiectivul evenimentului este acela de a intermedia soluțiile de digitalizare oferite de către companiile tech-savvy cu provocările companiilor care acționează în sectoare tradiționale precum textile, lemn și mobilă, agro, producție etc. Participarea în cadrul evenimentului este gratuită.

Companiile tech-savvy și cele producătoare sunt invitate să se înregistreze pe platforma dedicată, https://hack4restartbucharestromania.b2match.io, să-și descrie ofertele de digitalizare sau provocările și să-și stabilească întâlniri relevante. Aceste întâlniri se vor desfășura într-o sesiune dedicată de matchmaking hibrid în cadrul evenimentului.

După evenimentul din 24 mai, platforma de matchmaking va rămâne deschisă până pe 30 iunie, permițând întâlniri online ulterioare. 

De asemenea, companiile interesate sunt invitate și la sesiunea dedicată de pitchinig din cadrul evenimentului, în care să își prezinte soluțiile / provocările în fața audienței naționale și internaționale.

AGENDA – draft

09:30 – 10:00 Înregistrare & conectare participanți 
10:00 – 11:45Sesiune plenară (hibrid)
11:45 – 12:00 Coffee break
12:00 – 13:00 Sesiune pitching (soluții & provocări) (hibrid)
13:00 – 14:00 Prânz
14:00 – 16:00Sesiune matchmaking (hibrid)

ReStartSMEs has received funding from the European Innovation Council and SMEs Executive

Agency (EISMEA), under grant agreement No. 1011037910

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − twelve =