Back

MSP participă la GoTech World, cea mai mare expo-conferinţă a industriei IT din Europa Centrală şi de Est

GoTech World, cea mai mare expo-conferinţă de IT & Digital din Europa Centrală şi de Est, va avea loc anul acesta pe 8 şi 9 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1. Inteligenţa Artificială va fi vedeta acestei ediţii, iar pe lângă principalele inovaţii în domeniu, prezentate de speakeri internaţionali de top pentru a aduce mai multă claritate subiectului, vizitatorii pot descoperi şi soluţiile tehnologice ale companiilor expozante.

Evenimentul va reuni speakeri mondiali şi locali de top, care vor aborda subiecte precum evoluţia dispozitivelor wearable şi modul în care devin tot mai inteligente, noutăţile din blockchain, Web3 şi metaverse, explorarea tehnologiei satelitare, măsuri proactive împotriva vulnerabilităţilor din date, peisajul fraudei digitale, cu accent pe furtul de identitate, starea securităţii cibernetice în România sau conceptul CleanTech şi crearea de valoare prin standarde durabile.

GoTech World 2023 va păstra structura de succes a ultimelor ediţii, respectiv o amplă zonă expoziţională – unde cei mai importanţi jucători din industria IT, tech sau digital îşi vor prezenta soluţiile inovatoare, alături de 11 scene de dezbateri, printre care Main Stage, Java, DevOps, Retail & E-commerce, Cybersecurity, Business Transformation, Smart City, UX/UI, la care se adaugă, începând cu acest an, Sustainability Stage şi AI Stage.

Totodată, o serie de teme captivante vor fi dezbătute şi pe noua scenă dedicată inteligenţei artificiale. Un subiect important îl reprezintă soluţiile AI dezvoltate pentru companii, ce pot fi aplicate în diverse zone – finanţe, IT, sectorul public – şi au potenţialul de a revoluţiona modul în care funcţionează domeniile respective. De asemenea, integrarea inteligenţei artificiale în artă şi marketing va fi o altă temă de mare interes abordată pe scena AI (ex. Midjourney generated images, ce utilizează tehnici avansate de AI pentru a crea opere vizuale impresionante).

Asociația Măgurele Science Park va fi prezentă la eveniment și va fi gazda zonei de networking, sub tema Changing times. Jump into the spotlight. Acolo, vizitatorii pt interacționa cu patru parteneri din comunitatea MSP (Fia Integra, Unbox, Jobful și Atlas Navi) în ambele zile de eveniment, iar pe data de 8 noiembrie, publicul este invitat la panelul “Value, creation, opportunities. Adopt transformation to achieve broader strategic goals for greater impact”, care va aduce la aceeași masă de discuții specialiști ce vor povesti despre oportunitățile și provocările pe care conceptul de business transformation le aduce în diverse industrii și cum Enterprise Europe Network poate ajuta companiile să își atingă obiectivele strategice cu un impact mai mare. Panelul are loc la ora 12:45.

Biletele la GoTech World pot fi achiziționate de aici – https://www.gotech.world/.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − five =