Back

Oportunitate de colaborare pentru companiile din România în domeniul energetic urban

Consiliul Județean Ilfov în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), anunță realizarea unui proiect de colaborare economică româno-germană cu tema „Infrastructură energetică în orașe”

Proiectul se adresează firmelor românești și germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul infrastructurii urbane și are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor și produselor germane din acest domeniu. Proiectul este finanțat de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania pentru promovarea companiilor germane active în domeniul infrastructurii energetice urbane, „Energy Solutions made in Germany”.

În acest context, există deja 8 societăți germane care sunt interesate să pătrundă pe piața din România și care sunt în căutare de parteneri pentru piața românească. (vezi profile companii)

Astfel, în perioada 21-23 aprilie 2021 va avea loc un eveniment online în cadrul căruia reprezentanții acestor companii vor susține întâlniri cu potențiali colaboratori români. Evenimentul va fi organizat de AHK România.

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri participare… accesați aici

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 20 =