Back

PayByFace®, partener MSP și GoCab își unesc forțele : Cumpărături si publicitate în timp ce mergi cu taxiul

Un ecosistem de servicii de plată digitală securizată și fără întreruperipentru o experiență de cumpărături mai rapidă și convenabilă

Partenerul Asociației Măgurele Science Park, PayByFace, a implementat primul sistem de plată biometrică disponibil în Europa și a anunțat un nou parteneriat, de data aceasta cu cu GoCab. Împreună au semnat un acord pentru instalarea tabletelor interactive cu ecran tactil PayByFace în anumite taxiuri GoCab din București. Aplicația GoCab are peste 80.000 de clienți, iar aplicația driver susține peste 7.000 de transportatori. Tabletele PayByFace vor fi instalate cu fața către pasagerul de pe bancheta din spate, mai exact pe tetierele taxiurilor GoCab selectate. Aceste tablete vor difuza o serie de videoclipuri și bannere publicitare de 15 secunde, inclusiv un cod QR scanabil pentru a urmări conversia valutară. De asemenea, clienții GoCab vor putea scana codurile QR cu smartphone-ul lor și vor obține mai multe informații despre ofertele difuzate. Dacă pasagerii GoCab au un cont PayByFace activ, ei vor putea să cumpere “cu un singur click” produsele și serviciile promovate și să plătească pur și simplu prin scanarea feței pe tabletă. Jumătate din veniturile  generate din publicitate vor fi partajate cu GoCab și cu șoferii lor, oferind un flux suplimentar de venituri pentru șoferii care folosesc această aplicație.

Mike Draghici, fondator și CEO PayByFace, este foarte încântat de acest parteneriat:  “Sunt încântat să pot oferi un “’use case” suplimentar pentru platforma noastră PayByFace, introducând  aplicații de comerț electronic ale micilor comercianți. Oamenii încep să se întoarcă la birouri ca urmare a reluării activităților economice, și, în cazul în care se întâmplă să ia un taxi GoCab, având la dispoziție tableta noastră, ei pot cumpăra cu ușurință cafeaua de pe tabletă direct de la cafenea din apropierea clădirii lor de birouri, urmând să o ridice odată ajunsi la destinație!

Sorin Mușat, Președintele Consiliului de Administrație al GoCab, a fost, de asemenea, entuziasmat de parteneriat:  “PayByFace oferă GoCab o platformă modernă de publicitate și cumpărături ”In-Cab” foarte asemănătoare cu ceea ce există în avioane. Veniturile suplimentare din publicitate de care beneficiază șoferii GoCab ne vor oferi o propunere de valoare și mai convingătoare pentru toți cei care se gândesc să se alăture ecosistemului nostru.

Faza inițială a proiectului va implica 10 taxiuri GoCab în București, contractul putând scala până la 300 de taxiuri echipate cu tabletele PayByFace. Proiectul este susținut de TechVentures.Bank, un alt partener al Asociației Măgurele Science Park, care a fost un susținător cheie al startup-urilor bazate pe tehnologie de pe piața din România.

Ne bucurăm că un partener din comunitatea MSP are o evoluție semnificativă în procesul de digitalizare în România.  Îi asigurăm de întreg sprijinul pentru a-și duce mai departe inițiativele si proiectele”,  Asociația Măgurele Science Park.

Despre PayByFace

Fondată în octombrie 2019 de antreprenorul global Mihai Drăghici, PayByFace are misiunea de a construi cel mai mare ecosistem de plăți biometrice digitale fără probleme și sigur ,pentru a oferi o experiență de cumpărături mai rapidă și mai convenabilă. PayByFace® își propune, de asemenea, să aducă o soluție inovatoare de comerț electronic comercianților, oferind o aplicație simplă de procesare a plăților biometrice pentru clienții lor.

PayByFace SRL are birouri în Amsterdam (Olanda), Sofia (Bulgaria) și București (România). Mai multe informații despre PayByFace® pot fi găsite pe site-ul oficial, https://paybyface.io/și pe LinkedIn pentru a obține cele mai recente știri și actualizări.

Despre GoCab

Aplicația GoCab este dedicată exclusiv afacerilor de taximetrie, fiind dezvoltată în parteneriat cu dispeceratele de taxi. Aplicația GoCab a fost lansată public pe 15 mai 2020, în București și pe 15 iulie 2020 în alte 20 de orașe din România precum Cluj-Napoca, Brașov, Oradea, Tulcea, Târgu Mureș, Constanța, Vâlcea, Craiova Baia Mare și în alte câteva locuri. De la lansarea sa, aplicația pentru clienți a fost instalată de peste 80.000 de clienți, iar aplicația de driver de peste 7.000 de transportatori.

________________________________________________________________

Asociația Măgurele Science Park este o organizație neguvernamentală, nonprofit, apolitică, cu caracter independent și care nu face discriminări pe criterii etnice și/sau confesionale.

Membrii fondatori ai Asociației sunt Consiliul Județean Ilfov, Primăria Măgurele și IFIN-HH Măgurele. În anul 2018, Universitatea Politehnica din București și Universitatea București au devenit membrii asociați.

Scopul – stimularea economiei regionale și creșterea competitivității economice prin intermediul transferului tehnologic și inovării, respectiv realizarea unui transfer mai intens al rezultatelor cercetării în producție, tehnologie, servicii și aplicații comerciale inovative, în scopul facilitării diseminării și utilizării rezultatelor cercetării și inovării în piață și societate. În cazul în care activitatea noastră prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteți contacta pe adresa de mail : [email protected].

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =