Back

Un nou acord de cooperare al Asociației „Măgurele Science Park”cu Clinica Zetta

Asociația ”Măgurele Science Park” sprijină proiectele de cercetare inovative ca răspuns la nevoile comunității din România. Contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului inovator la nivel regional și național prin crearea de punți de legătură dintre actorii comunității (universități, mediul de cercetare, mediul business și autorități publice) și  urmărește o transformare mai intensă a rezultatelor cercetării în produse, tehnologii și servicii în beneficiul comunității.

Echipa Asociației „Măgurele Science Park” (MSP) vizează, pe de-o parte, colaborări contractuale între firme și institute, iar pe de altă parte, crearea de consorții care să acceseze instrumente de finanțare pentru proiecte comune.

Astfel, în luna mai 2021, Asociația „Măgurele Science Park”(MSP) a încheiat un nou acord de cooperare, de această data cu Clinica Zetta, având ca obiective:

  • Dezvoltarea economiei regionale și creșterea competitivității, cu asigurarea principiilor dezvoltării durabile şi reducerea decalajelor faţă de productivitatea la nivelul U.E:
  • Facilitarea valorificării rezultatelor cercetării către mediul economic, conform cerințelor și nevoilor pieței, prin intensificarea colaborării între entitățile din cercetare și mediul privat.

Cine este Clinica Zetta?

Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu experienţă adunată în zeci de mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.

Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor.

Centru de Excelență în Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă:Am încastrat în temelia clinicii Jurământul lui Hipocrate. Îl veți vedea la clinică, la intrare și îl veți regăsi în comportamentul echipei medicale. Tradiția profesională cuprinsă în juramântul lui Hipocrate pune pacientul în centrul întregii acțiuni medicale, alături de respectul față de maeștri și căutarea continuă a soluțiilor optime, în beneficiul pacienților.”

 “Unul dintre obiectivele specifice ale Asociației “Măgurele Science Park”  este acela de conectare a “ofertei serviciilor de cercetare” cu “nevoia de dezvoltare (tehnologică)” a mediului privat, în scopul valorificării expertizei și a infrastructurilor existente pentru obținerea de produse, procese, tehnologii și servicii inovative pentru comunitate și speram ca acest parteneriat încheiat cu Clinica Zetta să fie benefic nevoii de cercetare.”Asociația “Măgurele Science Park” 

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − 4 =