Back

We are inventing the future! OUR BET ON SCIENCE! Palatul Regal – Sala Tronului București, 12 iunie 2018

Mediul academic și de cercetare, mediul de afaceri, autoritățile publice și societatea vor fi față în față, în proiectul de reconstrucție a economiei României pentru mileniul III – MAGURELE SCIENCE PARK.

Tema principală a conferinței este inovarea prin transfer tehnologic ca soluție la provocările cu care se confruntă România și Europa.

Conferința „We are inventing the future! OUR BET ON SCIENCE!” va facilita o dezbatere națională și va prezentao soluție concretă, MAGURELE SCIENCE PARK, care va asigura convergența celor mai competitive sectoare ale cercetării românești prin transfer tehnologic și antreprenoriat, inițiativă a Consiliului Județean Ilfov în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei”, Universitatea POLITEHNICA din București și Primăria Orașului Măgurele.

Dezbaterea va fi transmisă în direct pe pagina de fani facebook.com/MagureleSciencePark, pe site-ul proiectului magurelesciencepark.ro, pe pagina Consiliului Județean Ilfov facebook.com/CJIlfov, precum și pe pagina de fani Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov facebook.com/marian.petrache.ilfov

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 18 =