Back

AgriTech Hackathon | 7 soluții inovative au fost selectate

Asociația ”Măgurele Science Park”, partener AgriTech Hackathon, susține  ideile inovative, identificarea de soluții noi pentru agricultura de precizie și încurajarea realizării de noi soluții care să răspundă provocărilor din acest domeniu.

În perioada 7-14 aprilie 2021 au avut loc interviurile pentru echipele înscrișe în Programul Agritech Hackaton, în cadrul cărora au fost selectate soluțiile cele mai inovative pentru agricultura de precizie. În perioada aprilie-iunie se va desfășura incubatorul de idei iar Hackathonul se va încheia în iunie cu un Demo Day.

Echipele înscrise în AgriTech Hackathon vor beneficia de validarea ideii, mentorat din partea partenerilor proiectului, acces la tehnologie, introducere către clienți finali din piața românească, dar și din zona internațională, un model de business adaptat fiecărei soluții. Finaliștii hackathon-ului vor avea parte de un mini-MBA în agricultură și alte premii valoroase.

Pentru a veni în sprijinul echipelor selectate, MSP va organiza un webinar tematic ”Strategii de marketing în planificarea unui business” in cadrul caruia, participantii vor afla mai multe despre tehnici de marketing, promovarea produsului/serviciului pe piata ca parte importantă a unui business profitabil și tips and tricks.

REZULTATE PROGRAMULUI

Finaliștii vor beneficia:

  • un mini MBA în domeniul agriculturii în cadrul Institute of Food and Agriculture Leadership;
  • traininguri practice din partea AgriCloud Academy;
  • servicii în valoare de 100 000 RON din partea organizatorilor și partenerilor;
  •  acces la piețele internaționale și strategie de monetizare.

Mai multe detalii despre AgriTech Hackathon: https://www.agrihack.ro