Back

Asociația Măgurele Science Park a semnat un protocol de colaborare cu Soft Tehnica în vederea dezvoltării unor canale de comunicare, a unor proiecte comune inovatoare în-tre domeniul tehnologiei, business-ului, educatiei, etc în vederea promovarii/cresterii re-giunii București – Ilfov.

Cine este Soft Tehnica?

Soft Tehnica este o companie românească care de 16 ani acoperă o arie largă de activități din domeniul informatic și al tehnicii de calcul, de la consultanță de specialitate, analiză și producție software până la instalări și configurări de rețele, integrări de sisteme informatice și soluții la cheie. Principalele soluții dezvoltate de SoftTehnica sunt dedicate domeniului HoReCa – Freya POS – o serie de produse dedicate hotelurilor, restaurantelor și magazinelor, în ultimii ani echipa concentrându-se asupra dezvoltării unor soluții ce folosesc Augmented Reality.

Asociația Măgurele Science Park și Soft Tehnica își unesc eforturile de dezvoltare în domeniul tehnologiei printr-un protocol de colaborare, care urmărește dezvoltarea relațiilor de colaborare în domeniul tehnologiei între membrii Asociației și una dintre cele mai experimentate și inovatoare companii de tehnologie din România – Soft Tehnica.

Prin intermediul acestui instrument, partenerii vor putea deschide noi canale de comunicare și vor putea participa la programe/evenimente/activități în colaborare, vor putea dezvolta proiecte comune și promova informații utile pentru întreaga comunitate din regiunea București – Ilfov.

Dl. Florian Bucă, reprezentant Soft Tehnica: ”Suntem onorați să devenim parteneri ai Asociației Măgurele Science Park (MSP), una dintre cele mai active organizații din regiunea București – Ilfov. Ne unesc valori comune – Inovația, Dezvoltarea, Implicarea – și credem că societatea în ansamblu se poate dezvolta pe de o parte cu ajutorul instrumentelor tehnologice pe care le dezvoltăm și pe de alta prin conlucrarea între organizații interesate de binele comun și dezvoltare. De-a lungul anilor, echipa Soft Tehnica a răspuns provocărilor de a găsi soluții pentru probleme și nevoi din diferite domenii – de la administrație locală la Horeca sau educație. Clienții noștri ne-au provocat să găsim soluții pentru nevoi spe-cifice – fie că vorbim de dezvoltare software, consultanță de business și produse și implementare de strategii de dezvoltare, ne-au oferit un feedback valoros care ne-a ajutat să ne dezvoltăm și ne bucurăm că am reușit să ducem la îndeplinire cu succes obiectivele pe care ni le-am asumat. Întotdeauna ne-am ghidat activitatea bazându-ne pe colaborare și dezvoltare, de aceea considerăm că parteneriatul cu Asociația Măgurele Science Park ne va deschide tuturor noi direcții de creștere, mai ales în această perioadă dificilă, cu un context socio-economic plin de provocări.”

Asociația ,,Măgurele Science Park” coagulează în jurul membrilor săi cea mai mare parte a instituțiilor de cercetare și de educație academică din regiunea București – Ilfov, cu scopul creării unui context propice pentru crearea unui parc științific la Măgurele.

În cazul in care activitatea noastra prezintă un interes pentru dvs., în vederea începerii unei colaborări, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: [email protected].

AGERPRES: 29 SEPTEMBRIE 2020

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 7 =