Back

Asociația ”Măgurele SciencePark”, alături de mediul de afaceri în 2020

Anul 2020 a adus mediului de afaceri românesc o schimbare profundă din cauza răspândirii virusului Covid-19, astfel încât strategiile de business ale firmelor au fost adaptate noului context.

Împreună am învățat să ne adaptăm noii realități, am învățat treptat și cu grijă să ne întâlnim online, să organizăm prezentări virtuale și evenimente “remote”.

Asociația ”Măgurele Science Park” a continuat activitățile specifice creșterii comunității în mediul de afaceri în anul 2020, și a atras interesul firmelor cu potenţial de dezvoltare tehnologică şi proiecte inovative din regiune, ajungând astfel la 29 acorduri de colaborare semnate.

În scopul dezvoltării relaţiilor de parteneriat între membrii comunităţii MSP, am organizat dezbateri online (8) de tip “BusinesstoCommunity” pentru promovarea nevoilor şi/sau competenţelor tehnologice ale mediului de afaceri cu care colaborăm.

Pe parcursul acestui an, am avut alături de noi în newslettere-le lunare următorii parteneri :

Radu Constantinescu, co-fondator Qualitance

“Colaborarea cu un centru de cercetare ar fi un câștig enorm pentru noi. Când ideile și obiectivele converg, se creează ecosistemul perfect!”

Daniel Matei, Business Development Manager Impact Hub

“Primul pas făcut chiar înainte de declararea stării de urgență a fost să ne asigurăm că avem deschise canale de comunicare cu toți clienții și partenerii noștri, că le ascultăm temerile și nevoile și le răspundem cu înțelegere și soluții.”

Florian Bucă, CEO Soft Tehnica

”Cred că procesul de construire a unui centru în care mediul de business și mediul de cercetare să își dea mâna și să colaboreze pentru a dezvolta proiecte puternice și sustenabile este cel mai potrivit pentru această regiune.”

Bogdănel Budeanu, CEO FIA Integra

”Parteneriatele între mediul de cercetare și mediul de business funcționează fără nici o problemă în condițiile în care cele doua părți își definesc corect nevoile și așteptările. ”

Adrian Bîzgan, CEO Gnosis Group

,,Într-un business, cred că foarte importante sunt parteneriatele și construirea unei baze solide de clienți. “

Vlad Măcelaru, co-fondator ClarK

”Mi-aș dori că Măgurele să devină un cluster de consultanță tehnică în România, care să ajute prin know-how dezvoltarea parcurilor industriale din toate regiunile țării.”

Daniel Văduva , Founder Sound Heroes – Bluetooth Speaker of the Future

„Ne lipsește un departament de cercetare pentru a putea să facem prototipuri pentru lansare și gata de producție.”

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 14 =