Back

CONNECT – Dezvoltarea publică locală prin inovare și conectarea părților interesate STUP by BT

Asociația „Măgurele Science Park” organizează în data de 23 iunie, începând cu ora 10,00 la STUP, conferința finală a proiectului CONNECT – Dezvoltarea publică locală prin inovare și conectarea părților interesate, COD SMIS 690/151440, realizat împreună cu partenerul de dezvoltare locala (PDL), Consiliul Județean Ilfov.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară: Administrație publică și sistem judiciar accesibile si transparente.

Vom avea ocazia să prezentăm rezultatele și indicatorii proiectului, iar evenimentul va include o zonă expozițională și un panel interactiv despre inițiativele inovatoare dezvoltate prin Planul de actiune (Blue paper) pentru susținerea și promovarea dezvoltării la nivel local.

La eveniment sunt așteptați peste 100 de reprezentanți ai mediului de afaceri și cercetători, precum și reprezentanți ai autorităților publice, atât din cadrul comunității MSP cât și din afara acesteia.

Înscrie-te aici.

AGENDĂ

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =