Back

GeoEcoMar este noul partener al Asociației MAGURELE SCIENCE PARK

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie Marina – GeoEcoMar reprezintă polul național de excelență în cercetarea și consilierea geologică, geofizică și geoecologică marină, costiera și a apelor interioare, precum și un centru de referință pentru Științele Mării și ale Pământului.

Prin prisma rezultatelor obținute în cadrul proiectelor de cercetare, efectuate în colaborare cu parteneri din țară și din străinătate, INCD GeoEcoMar a obținut statutul de “Centru European de Excelență (Euro-EcoGeoCentre Romania)”.

Acordul de parteneriat încheiat astăzi, 15 mai 2018, prevede promovarea inovării prin realizarea de transferuri tehnologice între cercetare-dezvoltare și mediul economic, prin preluarea în economie a rezultatelor activităților de cercetare. Acesta a fost parafat de Președintele Asociației MAGURELE SCIENCE PARK, Ionel Scrioșteanu și de Dr. Adrian Stănică, Director General GeoEcoMar.

Membrii fondatori ai Asociației Măgurele Science Park sunt Consiliul Județean IlfovPrimăria Orașului Măgurele și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei – IFIN-HH.

Până acum, au fost încheiate acorduri de colaborare cu Institutul Național pentru Cercetare-Dezvoltare în Optoelectronică –INOE 2000, Institutul Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației – INFLPR, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Fizica Pământului – INFP și Institutul de Fizică Atomică – IFA, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Chimico – Farmaceutică ICCF și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare COMOTI, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării – INCDMTM.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 3 =