Back

TruPrint 3000

TruPrint 3000 este o mașină universală de format mediu (LMF/PBF/LPBF) cu gestionare industrială a pieselor și a pulberilor.

Începând de acum, profitați de mai multă flexibilitate, calitate și productivitate pentru producția de serie aditivă: imprimanta 3D pentru metale TruPrint 3000 este disponibilă acum și cu opțiunea Multilaser Fullfield cu două lasere de 500 wați de la TRUMPF.

Productivitatea este aproape dublată, independent de geometria componentelor, iar costurile pe piesă sunt reduse semnificativ.

Monitorizarea și calibrarea automată a Multilaser pe durata lucrării curente permite o calitate optimă a componentelor Multilaser imprimate.

Cele mai recente inovații în ghidarea gazului de protecție îmbunătățesc, suplimentar, calitatea componentelor și reproductibilitatea pieselor. Acest lucru este documentat în paralel cu lucrarea prin intermediul monitorizării băii de topitură. Astfel, pot fi îndeplinite obligații de certificare, precum cele din domeniul medical.

TruPrint 3000 se adaptează foarte flexibil la cerințele individuale ale clienților noștri. Cu un spațiu constructiv cu un diametru de 300 mm și o înălțime de 400 mm, aceasta se poate utiliza în cele mai diverse domenii. În funcție de dimensiunea și complexitatea componentelor, de preferințele dumneavoastră pentru fluxul de lucru și de volumele de producție, puteți selecta flexibil descărcarea internă sau externă – în condițiile utilizării unui gaz de protecție. Cu descărcarea externă reduceți la minim timpii morți ai imprimantei 3D prin funcționarea în paralel cu regimul de lucru principal.

Domenii de aplicabilitate: R&D, Aerospace, Automotive, Medical, General Industry, Energy

Contact: [email protected] | TRUMPF GmbH + Co. KG | TRUMPF

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − fifteen =