Back

Workshop dedicat finanțărilor verzi și instrumentelor de identificare și monitorizare a acestora

În cadrul proiectului SME4GREEN, se va organizează pe 25 aprilie un eveniment special, cu două sesiuni detaliate, în care va explica cum pot fi accesate granturile pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare durabilă și va prezenta, în exclusivitate, prima soluție din România bazată pe inteligență artificială prin care pot fi identificate și monitorizate toate oportunitățile de finanțare atât naționale, cât și europene. Evenimentul este organizat în cadrul pactului ecologic local al județului Ilfov.

Seminarul este relevant atât pentru autoritățile publice locale care pot afla cum pot dezvolta colaborarea cu IMMurile locale în cadrul unui pact ecologic local, dar și pentru companiile care își doresc să colaboreze cu autoritățile sau să acceseze finanțare nerambursabilă. În cadrul noii platforme fonduri-structurale.ro, atât organizațiile publice, cât și cele private vor putea urmări oportunitățile de finanțare relevante pentru activitatea proprie.

Evenimentul va avea loc pe 25 aprilie 2024, la Stup, de la ora 11:00, pe Calea Șerban Vodă nr. 206 și va fi de asemenea, transmis și live.

Participanții la eveniment vor avea șansa de a afla mai multe despre Fondul de Modernizare, Programul LIFE, care sunt miturile legate de finanțările verzi și vor putea testa ultima variantă nelansată a noii platforme fonduri-structurale.ro cu asistent AI integrat.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se realizează prin completarea următorului formular:

https://lp.constantcontactpages.com/sv/ZKm0EzK/FS  

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului SME4GREEN, co-finanțat de Uniunea Europeană în cadrul „Single Market Program”. Acest proiect este implementat de Asociația Măgurele Science Park, împreună cu Consiliul Județean Ilfov, Fonduri-Structurale.ro, Citta di Torino și Environment Park din Torino.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − three =