Back

Asociația ”Măgurele Science Park” iți propune inițiativa ”The Spinoff”

În dorința noastră de a vă oferi cât mai multe oportunități pentru dezvoltarea soluțiilor și ideilor voastre inovative, inclusiv prin conectarea cu ofertanții de cercetare, vin către tine cu o inițiativă din care Asociația Măgurele Science Park face parte, respectiv programul ”The Spinoff” .

“The Spinoff” este un program nou care se concentrează asupra vizionarilor cu experiență academică care doresc să-și materializeze ideile inventive și nonconformiste!

Găseşte mai jos informații pe care aşteptam să le analizezi, iar pentru orice neclarități, te rog nu ezita să ne contactezi.

De ce ai fi interesat să te alături iniţiativei “The Spinoff”?

  • Poţi învăţa cum să implementezi metodologia “Design Thinking”, să obţii validarea ideii tale de afacere, să creezi produsul final funcţie de nevoile şi aşteptările utilizatorului
  • Poţi obţine servicii de “Cloud Hosting” prin platforma IBM în valoare 120,000 USD şi alte “Alpha Benefits”
  • Poţi dezvolta un Plan de Afaceri detaliat care să descrie o nouă oportunitate de afacere
  • Poţi participa la sesiuni de mentorat cu persoane de top care au reuşit în acest domeniu (directori, fondatori companii de succes)
  • Poţi avea şansa să obţii Finanţări Alternative (granturi de tip “Proof-of-concept” sau finanţări de tip Business Angels) de până la 50,000 EUR pentru continuarea lansării spinoff-ului în piaţă
  • Poţi participa la evenimente specifice de tip “Industry Days”

Cum o poți face?

Aplică aici până la 31 martie, completând formularul.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 19 =