Back

BoostUp! BRIDGE –2021 edition

O competiție pan-Europeană de inovare dedicată soluțiilor de dezvoltare a challenge-urilor industriale din aceste doua domenii : “Low Environmental Footprint Systems & Circular Economy for Green Manufacturing.”

SCOP:

EIT Manufacturing urmărește prin această competiție să construiască “punți” pentru ca tehnologiile startup-urilor să fie implementate în activitatea corporațiilor mari.

OBIECTIVE:

EIT Manufacturing se angajează să sprijine cele mai bune idei și soluții cu cel mai mare potențial de a genera un impact în lanțul valoric de producție, precum și să își dezvolte strategia de sustenabilitate financiară.

TIPURI DE ACTIVITĂȚI:

Challenge 1 : Net Zero Operations
Challenge 2 : Measuring & Modelling CO2 Emissions
Challenge 3 : Optimizing Product Shelf Life

ENTITATI ELIGIBILE:

Competitia este dedicată startup-urilor si scaleup-urilor cu produse și solutii de Nivel de Pregătire Tehnologica (TRL) 8 și mai mari

FINANȚATOR: EIT Manufacturing

VALOARE GRANT:

1.Câștigătorii vor primi un premiu de până la 50k Eur pentru implementarea proiectului (care urmează să fie finalizat până la sfârșitul anului 2022).
2.Startup-urile din echipele de proiecte câștigătoare vor primi un “growth package” de servicii dedicate de asistență pentru afaceri timp de patru luni, furnizate de echipa EIT Manufacturing Business Creation, în funcție de nevoile individuale ale companiei. Astfel de servicii ar putea include sprijin pentru dezvoltarea afacerilor, comunicare și marketing, acces la piață și la finanțare.
3.Toate proiectele și startup-urile câștigătoare se vor bucura de vizibilitate și publicitate internațională prin canalele de comunicare ale EIT Manufacturing.

TERMEN LIMITĂ: 6 Septembrie  2021, 12:00 CEST

Informații suplimentare: aici

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =