Back

#fabine – redirecționează o parte din impozitul pe profit către ONG-ul tău preferat

Finalul de an are o însemnătate aparte pentru fiecare dintre noi. E acel moment în care tragem linie și observăm: ce a mers conform planului, unde ne-am împotmolit și cum anume trebuie să ne ajustăm pentru a evolua. Iar progresul necesită solidaritate – să ne fim alături unii celorlalți, fie că acest lucru implică o simplă încurajare spusă la momentul potrivit sau chiar un demers concret, așa cum este redirecționarea a 20% din impozitul pe profit către ONG-ul preferat.

Ce înseamnă asta? Că îi oferi ONG-ului respectiv un strop în plus de putere pentru a face fapte bune și în numele tău.

Stă scris în ADN-ul nostru, al Asociației Măgurele Science Park, să sprijinim membrii pe care i-am strâns alături de noi în comunitate. Tocmai de aceea, te încurajăm și pe tine să ajuți și îți prezentăm ONG-urile din comunitatea MSP pentru care te poți transforma în Moș Crăciun.

Vom începe cu noi. Să ne prezentăm!

  • Asociația MSP este motorul dezvoltării Parcului Științific si Tehnologic din regiunea București-Ilfov, care facilitează dialogul dintre cercetători și mediul academic, antreprenori și autoritățile publice.

De ce să ne susții?

Pentru că, prin activitatea noastră, stimulăm economia regională prin intermediul transferului tehnologic și inovării și antrenăm un transfer mai intens al rezultatelor cercetării în producție, tehnologie, servicii și aplicații comerciale inovative.

În plus, ne dorim să oferim o șansă pentru elevii din București și Ilfov să deprindă competențe digitale și să se familiarizeze cu echipamentele de ultimă generație. Acestea îi vor ajuta ca, după terminarea studiilor, să se adapteze mai ușor la cerințele pieței muncii, având în vedere că, în viitor, meseriile cele mai căutate vor avea o componentă digitală puternică.

Aruncă o privire aici – https://www.magurelesciencepark.ro/despre-noi/ și, dacă îți place ce afli, susține-ne activitatea. Îți mulțumim încă de pe acum și te asigurăm că acest lucru înseamnă foarte mult pentru noi.

  • Asociația E-Civis

De ce să sprijini E-Civis?

Pentru că promovează educația prin intermediul noilor tehnologii. Totodată, este entitatea care susține RoboHub – un spațiu de predare a lecțiilor de programare și robotică.

Mai multe detalii despre activitatea lor aici – https://e-civis.eu/.

  • Fundația Progress

De ce să sprijini Fundația Progress?

Pentru că ajută la dezvoltarea instituțiilor comunitare, a persoanelor și grupurilor vulnerabile și încurajează oamenii să devină mai puternici prin educație, tehnologie, cercetare și inovație.

Mai multe detalii despre activitatea lor aici – http://www.progressfoundation.ro/en/.

  • Asociația Zetta

De ce să sprijini Asociația Zetta?

Pentru că oferă sprijin copiilor si adulților cu situații sociale precare și diagnosticați cu patologii complexe, pentru a putea beneficia de intervenții chirurgicale complexe.

Mai multe detalii despre activitatea lor aici – https://asociatiazetta.ro/.

Dă forward către prietenii tăi și îndeamnă-i și pe ei să facă bine!

Ce trebuie să știi? Consultă toate informațiile de care ai nevoie aici.

Mai jos găsești modelul de contract pe care îl poți semna.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − one =