Back

INTERVIU | Doctor Tom: „În dezvoltarea de parteneriate dintre cercetători și antreprenori, contează foarte mult oamenii implicați”

1. Probabil că este o întrebare pe care o primiți frecvent, însă… de ce Doctot Tom?

Chiar dacă este o întrebare pe care o primesc frecvent, îi răspund cu plăcere de fiecare dată. Au fost multe nopți nedormite, multe gânduri, discuții, brainstorming-uri, însă mi-am dorit să fie un nume internațional, ușor de asimilat și de reținut, indiferent de limbă. Precum ‘mama’. Plus că T este cea mai echilibrată literă din alfabet. Iar Doctor încununează brandul, având în vedere misiunea lui.

2. Descrieți pe scurt în ce constă ecosistemul Doctor Tom.

Ecosistemul Doctor Tom constă în parteneri premium, nișați, precum profilul lui Doctor Tom. Parteneri medicali și non-medicali.

3. Ați avut vreo experiență (de orice factură) cu sistemul medical din România care v-a inspirat în demararea business-ului dumneavoastră? Când ați început să îl construiți?

Experiența cu sistemul medical din România vine din zona personală și profesională. Am lucrat de-a lungul anilor pentru 2 dintre cei mai mari operatori privați de sănătate, în diverse roluri. Astfel, am luat contact cu sistemul medical. În momentul în care am decis să demarez acest proiect, mi-am dorit să pot să ofer acces la sănătate și la educație, împreună cu o selecție de branduri de produse premium. Construcția lui vine după experiența mea de o viață, începând să lucrez efectiv la el în urmă cu aproximativ 1 an.

4. Un sfat pentru un antreprenor la început de drum?

Să își urmeze misiunea, ținând cont de viziunea propriului business. Și să nu uite de a ce a început să întreprindă ceva. Cu toate eforturile și provocările aferente.

5. V-ați vedea colaborând cu un centru de cercetare pentru dezvoltarea unui produs sau serviciu. Vedeți vreo barieră în dezvoltarea de parteneriate dintre un cercetător și un antreprenor?

Dacă mi se oferă această posibilitate, da. De ce nu? Legat de bariere în dezvoltarea de parteneriate dintre un cercetător și un antreprenor, cred că ține foarte mult de oamenii implicați în astfel de proiecte, de viziunea comună și de scopul produsului/serviciului final. Dacă acesta este destinat comunității și poate să fie de folos generațiilor viitoare, nu văd decât un beneficiu, fără bariere.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 2 =