Back

Măgurele Science Park, la GoTech World: dezvoltăm un ecosistem de business construit pe digitalizare și inovație

Echipa Asociației Magurele Science Park a participat la GoTech World pentru a contribui la crearea unui ecosistem de business construit pe digitalizare și inovație. Evenimentul online GoTech World a avut loc pe 11 și 12 noiembrie 2020 și a permis participarea profesioniștilor indiferent de locația lor. De asemenea, organizatorii au pregătit experiențe noi în mediul online, cele mai noi soluții tech și o zonă expozițională realizată cu ajutorul tehnologiei 3D.

Astfel, asociația MSP a participat și a început relații ide colaborare cu peste 200 participanți (prin interacțiuni online și schimb de cărți de vizită), care ulterior se pot transformă în întâlniri și discuții pentru promovarea comunității MSP (cu accent pe expertiză, competențe profesionale și nevoia de colaborare).

Misiunea noastră este să atragem antreprenorii și cercetătorii în comunitatea Măgurele Science Park, pentru sprijinirea unui transfer tehnologic eficient. Asociația Măgurele Science Park are ca scop stimularea economiei regionale și creșterea competitivității economice prin intermediul transferului tehnologic și inovării, respectiv realizarea unui transfer mai intens al rezultatelor cercetării în producție, tehnologie, servicii și aplicații comerciale inovative, în scopul facilitării, diseminării și utilizării rezultatelor cercetării și inovării în piață și societate.

Din cauza situației cu care se confruntă lumea în momentul de față și anume pandemia de COVID-19, în urmă cu câteva luni, ediția a 9-a a GoTech World avea șanse foarte mici de a avea loc.

La un moment dat, misiunea pentru care organizatorii au muncit încă din 2012, anul în care a fost implementat pentru prima dată GoTech World (cunoscut atunci ca Internet & Mobile World), a început să fie cuvântul principal de pe buzele tuturor: digitalizarea.

Bilantul GoTech World 2020

  • 14.230 vizitatori;
  • 83 de expozanți;
  • 130 de speakeri internaționali și locali;
  • 112 sesiuni;
  • 8 scene;
  • 2.500+ soluții digitale și de IT.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − five =