Back

MSP la evenimentul PRODUCTICA 2021

Asociația ”Măgurele Science Park” (MSP) va participa la evenimentul PRODUCTICA 2021, pe data de 04 iunie 2021, organizat de  Academia Oamenilor de Știință din România, împreună cu partenerul nostru INCERTRANS S.A. și Universitatea Politehnica din București- membru asociat al Asociației ”Măgurele Science Park”.

Evenimentul are loc anual, a ajuns la cea de-a XIII-a ediție, fiind inițiat în anul 2009 de Centrul pentru Dezvoltarea Creativității, afiliat Academiei Oamenilor de Știință din România și a atras un număr mare de conferințe de prezentare a rezultatelor științifice din universități, institute de cercetare și companii. Principalele subiecte acoperă următoarele domenii:

  • Tehnologii noi și emergente
  • Materiale avansate
  • Energie – Mediu
  • Dezvoltarea mediului de afaceri

Participarea noastră la acest eveniment este în spiritul obiectivelor noastre,  reprezintând o oportunitate semnificativă de a dezvolta în continuare comunitatea MSP și de a promova și susține mediul de cercetare în conectarea cu nevoile mediului de afaceri.

Scopul nostru este stimularea economiei regionale și creșterea competitivității economice prin intermediul transferului tehnologic și inovării, respectiv realizarea unui transfer mai intens al rezultatelor cercetării în producție, tehnologie, servicii și aplicații comerciale inovative.

Mai multe detalii, inclusiv de înscriere, mai jos:

https://incertrans.ro/productica-2021-04-iunie/

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 13 =