Back

Smart Lab Măgurele lansează cursuri pentru elevi despre modelarea 3D

Smart Lab Măgurele, proiect dezvoltat de Asociația Măgurele Science Park, lansează o serie de module de inițiere în modelarea 3D. Copiii vor deprinde prin workshop-uri online concepte și tehnici de modelare și vor face primii pași spre imprimarea 3D.

Primul modul din seria de cursuri online conține trei sesiuni a câte o oră fiecare, în cadrul cărora se se vor realiza proiecte 3D personalizate. Grupele vor fi formate din câte 10 participanți, iar înscrierile sunt disponibile online.

Noțiunile generale ale modelării 3D vor include lecții despre TinkerCad, program de modelare în cloud, gestionarea planșete pentru fiecare proiect, noțiuni despre cum poți utiliza platforma virtuală de modelare 3D si o serie de unelte folosite pentru a realiza obiecte 3D.

“Ne propunem ca prin proiecte educaționale să promovăm materiile de tip STEAM în concordanță cu tendințele la nivel global și cu tehnologia de ultimă oră. Abordăm mediul educațional cu metode inovative si interactive și facilităm accesul la tehnologie înaltă, mergând de la cea de nivel strict educațional până la modele profesionale, chiar semi-industriale”, a declarat Mădălin Ioniță, director executiv al Asociației Măgurele Science Park.

Asociația Măgurele Science Park continuă astfel proiectele de educație organizate până acum în cadrul laboratorului digital inteligent din Măgurele, cursuri online în care copiii vor deprinde concepte și tehnici de modelare și vor face primii pași spre imprimarea 3D.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =