Back

SoftVet – Platformă de conectare a medicilor veterinari cu fermieri

  1. Câteva cuvinte despre echipa voastră.

Avem o echipă foarte strânsă formată dintr-un medic veterinar, un specialist în automatizări și programator și un inginer zootehnist.

Dr. Nicolae Bercaru

Lector universitar care în 2010 a efectuat primul implant, din România de stimulator cardiac la câine. Cu o vastă experiență în chirurgia clinică a animalelor de companie, Dr. Bercaru a predat mai multor generații de viitori medici veterinari.

Alexandru Pavel

Programator cu o uriașa experiență în automatizarea proceselor soft. A format numeroase comunități online și a construit unul dintre primele site-uri de vânzare online a biletelor de avion în 2002.


Ing. Emanuel Dumitrescu

Programator cu o uriașa experiență în automatizarea proceselor soft. A format numeroase comunități online și a construit unul dintre primele site-uri de vânzare online a biletelor de avion în 2002.

  1. 2. De unde a pornit ideea soluției voastre?

Fiind parteneri la ferma de animale Ograda Veseliei din Comuna Arsa, lângă Mangalia am descoperit cu părere de rău greutatea de a administra un tratament veterinar corect animalelor. Astfel de fiecare dată când aveam nevoie de un medic veterinar trebuia să apelăm la un medic veterinar din București, un prieten. Astfel acesta trebuia să vină tocmai de aici pentru a salva sau trata animalele noastre. Ne-am gândit că astfel, există posibilitatea că nu doar noi să fim în aceasta situație ci și mulți alti mici fermieri sau chiar și proprietari de animale de casa. Așa a apărut ideea SOFTVET.

Inițial am dorit să conectăm proprietarii de animale cu medicii veterinari, dar am observat mai multe probleme de comunicare. Fiecare din sistem are câte o problemă:

  • proprietarul de animal nu găsește medicul veterinar sau acesta nu are timp;
  • medicul veterinar are probleme birocratice, el are o multitudine de registre si rapoarte de completat si toate sunt sub format tipizat, ceea ce implica o munca manuala care nu poate fi usor de gestionat in contextul actual;
  • ulterior am observat o alta problema in acest sistem si anume cea a distribuitorilor de medicamente veterinare, acestia avand probleme cu forta de munca de specialitate.

Văzând atâtea probleme și noi fiind firi antreprenoriale am decis sa ajutăm la rezolvarea lor cu NOUA viziune asupra SoftVET, un soft concentrat pe problemele Medicilor Veterinari, un soft GRATUIT pentru medici veterinari.

www.softvet.ro

Prin softul nostru aceștia beneficiază de:

• sistemul de programări și calendar,

• fisa de client: istoric pacient, atașamente consultații: analiza, radiografii, ecografii și altele

• sistemul de gestiune: devize consultați și un sistem inovator de NIR automat pentru toate facturile care intra în gestiune. Toate acestea GRATUIT.

Tot prin softul nostru cabinetele veterinare își pot mări baza de clienți prin sistemul nostru de Booking ONLINE, singurul de acest fel disponibil și funcțional în Romania. În research-ul online efectuat am descoperit cu bucurie Agritech Hackaton și instantaneu am decis că aici trebuie să fim și noi iar după un interviu video am fost acceptați în acest program de mentorat. Aici am avut acces la experți din domeniul agriculturii, asigurărilor în domeniul agriculturii, 5G, IoT, robotică și Cloud. Recomand tuturor din acest domeniu să se înscrie și să treacă prin acest program absolut fabulos

3. De unde ați aflat despre Agritech Hackaton?

În research-ul online efectuat am descoperit cu bucurie  Agritech Hackaton si instantaneu am decis ca aici trebuie să fim și noi iar după un interviu video am fost acceptați în acest program de mentorat. Aici am avut acces la experți din domeniul agriculturii, asigurărilor în domeniul agriculturii, 5G, IoT, robotică și Cloud. Recomand tuturor din acest domeniu să se inscrie si sa treaca prin acest program absolut fabulos

4. Care este următorul pas?

Am gândit deja următorul pas dar dorim acum să stabilizam și să ne fortificam poziția în piață. Foarte important pentru noi în acest moment este să fim cu adevărat alaturi de Cabinetele Veterinare. Modelul nostru este puțin diferit fata de tot ce s-a construit până acum pe acest segment.

Noi dorim că Medicul Veterinar să ajungă să își practice vocația cât mai mult din timpul petrecut la Cabinet sau în Clinica. De restul aspectelor ce țin de partea organizatorica și management se va ocupa SOFTVET.

Postează un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =